kubasdr Odesláno Prosinec 13, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2019 Zdravím klubáci, jdu za váma se zamotanou hlavou.. možná to bude prkotina ale já už si nevím rady.. Auto vlastním cca 2 roky nájezd 178tkm Cca v září-říjnu 2k19 mi auto začalo zlobit, při prvním startu takový zvláštní zvuk, poté na volnoběh buď mi přišlo že vynechává válec nebo zase 1000+ otáček.. A ještě začalo při větších otáčkách nadmíru kouřit bílé ale voda se neztrácí, olej též v pohodě. Diagnostika ukazuje jen sporadické chyby. Nejhorší na tom je, že to pokaždé dělá něco jiného. Budu rád za každé rady, nebo doporučení nějakého borce či servisu z Pardubického kraje. Předem díky borci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Prosinec 13, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2019 Ahoj, podobné projevy by mohla způsobovat díra v hranicích. Vedou okolo celého motoru ale většinou bývá špatné takové rozvíjení na levé straně motoru. Tato problematika se u těchto motoru řeší dost často.Odesláno z mého HTC U11 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.