mackh1 Odesláno Prosinec 22, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2019 ak tohle mi dela radio,teda krome toho,ze ve vypnutem stavu bere cca 0.6A https://youtu.be/pQA0xGql6xQ (na zlomek sekundy zhasne podsvetleni) dale se mi po zamceni centralem nekdy ridicovy dvere hned zase odemknou a musim zamknout klicem prave predni okno se vysouva a zasouva prerusovane (zastavuje) pri ovladani od ridice pri ovladani primo na nem jezdi plynule osvetleni tlacitka ovladani okna PP dveri trochu sviti i kdyz je vse vypnute po zapnuti svetel se rozviti vice,ale zhasina spolu s podsvetlenim radia u obou zadnich dveri nejde central,okna jdou nekdy mi na palubovce problikne napis OTREVRENE DVERE najeke napady na reseni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 22, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2019 Máš "čurbes" v elektrice. Někde zlomený,propojený dráty. Vše otevřít a hledat. My ti od PC neřeknem souřadnice GPS,kde je to spečený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mackh1 Odesláno Prosinec 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2019 a kde mam zacit hledat? v PP dverich ? v pruchodu mezi kastli a dvermi nic zlomeneho neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 25, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2019 Napsal jsem vše. Skleněnou věšteckou kouli,abych ti řekl kde přesně u tvého auta začít,nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mackh1 Odesláno Únor 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2020 tak jsem rozbral prave dvere a zkotroloval kabely a prerusene nebo zkratovane nejsou zkousel jsem i odpojit ovladani okna a centralu,ale nema to vliv tak jak dal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.