TOMCAT Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Chlapi, po prehodení zimnych kolies na letne mi zacalo auto tahat do prava. Pred zimou to bolo ok a aj na zimnych to bolo ok. Tak neviem. Disky mi aj vyvazovali. Ale vyvazenie podla mna nema vplyv na tahanie auta do stran. Moze to byt geometriou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Môže to byť geometriou alebo to zle vyvážili, nám to robí z dôvodu rozbitých ramien na prednej náprave(zlé cesty + ťažký motor) už to pôjde do servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Ked mi prehadzovali letne na zimne, min. rok na jesen tak mi robilo to iste. Odniesol som im to, nech to opravia a uz to bolo ok Takze asi geometria... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Chlapi, budete sa asi smiať z toho aky som ja debil ale neviem si napojit led parkovacky. Superfatty mi poslal vsetko ok ale ja som z toho blazon. Mozte mi niekto polopate vysvetlit co napojit a ako a kde. Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 potom by som sa na to rad kukol jak to vypatra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Taky to mám už nějaký ten měsíc doma ale k zapojení jsem se ještě nedostal. Takže pokud by tu někdo hodil fotky toho, co a jak, tak bych byl velice zauzlován. Možná bychom mohli poprosit Doliho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Co na tom je těžkého? Najdeš si ty 2 dráty (na obrázku hnědý a modrý), které vedou k žárovce, kterou chceš ohlídat. Vezmeš tu modrou věc (spojku) a nacvakneš jí na jeden z těch drátů (u mě na obrázku modrý) tak, aby ten drát procházel volně skrz tu modrou věc (skrz tu první díru, ta je většinou průchodná). Pak vezmi jeden konec drátu (na obrázku červený) od odporu a nasuň ho do druhé dírky (neměl by jít skrz, měl by se zarazit o zarážku). Pak vezmi kleště a zacvakni ten kovový plíšek do té modré spojky. Ten plast na spojce potom zohni a zahač, aby nemohl vypadnout ten plíšek. U druhého postupuj stejně, jen vezmeš ten druhý drát od odporu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Uz to chapem. A Libor mi to len dokreslil. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Po dlhej dobe pár fotiek. Nákup obkladačiek dal stíhačke dosť zabrať ale zvládla to Konečne po roku namontované RS koncovky a namontoval som aj nové späťáky. A nakoniec fotečka s kolegom kvoli ktorému som ich musel meniť. Foto by mobil Samsung Jet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 tá prvá fotka mi pripomína naše bývalé sídlisko, ale všetky vyzerajú podobne a pes je sfotený s výhľadom na Šariš? Octa vyzerá pekne :) ...inak videl som niekedy v piatok tiež tvoju farbu, myslel som že si to ty ale mal FL predok(RSka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 v pohode fotky... nechcel si dat FL spataky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Dik, hej vyhlad je na Saris. FL spetaky som zhanal ale nezohnal. Tie som zohnal za dobru cenu a aj farba je skoro ako origo. Prva fotka je z Merkury Marketu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Videl som ťa v piatok(cca 18h) pri Slovnafte na Rusínskej - neprehliadnuteľná OII :D neviem či si aj na mňa nepozeral možno :o ja som išiel po cyklistickom ...už sa rs krídla rozšírili po Prešove som si všimol :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardo Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 tomcat, velmi pekne ... velmi sa mi paci RS look v takej tmavej fabe ... a ten columbus s radickou zo Supa II je chutovka ... to su presne vecicky nad ktorymi dumam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Dik Jardo. Wrccko nebol si nahodou včera cca o 16,00 v Maxe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Ja som to nebol ;) ale auto myslím áno (jeden lepší detektív ako druhý ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Nazdár, chlapi chcem sa spýtať či bude spolupracovať tento TV Tuner s Columbusom. Dik http://www.autovybava.sk/digitalny-tv-tune...t05-p-6621.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Podle me ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Taky si nejsem ale ani trošku jistej, že ano... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Cez víkend som trochu upravil introš. Mám už aj svojho nástupcu a sa mi zdá, že ho autíčko baví. A nakoniec jedna fotečka z práce. Je to všetko fotené mobilom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Ta navigace je pěkně zasraná teda... :lol: Ale jinak pěkný vozítko i lítátko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 No vieš ked sa stale po nej tuká. Btw. neviete s čím je to najlepšie umyť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Já to čistím všechno ubrouskama co jsou na palubovku od Armorer a je to bez čmouhy a naprosto v klidu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 hadrickou z mikrovlakna :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Nazdár, včera som bol na predzimnej prehliadke v škoda servise. Zistili mi, že musím vymeniť brzdovú kvapalinu a dorazy zadných tlmičov. Poradili by ste mi aku brzdovku najlepšie kúpiť a kde a aj tie dorazy. Je veľmi dôležité tie dorazy meniť? Dikes Ináč mám nabehané 87800 km MR 2007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Dorazy určite vymeň, chráni to niečo na tlmiči, ale nepoviem ti čo. Asi ich máš prehnité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Nazdár, včera som bol na predzimnej prehliadke v škoda servise. Zistili mi, že musím vymeniť brzdovú kvapalinu a dorazy zadných tlmičov. Poradili by ste mi aku brzdovku najlepšie kúpiť a kde a aj tie dorazy. Je veľmi dôležité tie dorazy meniť? Dikes Ináč mám nabehané 87800 km MR 2007 Je v celku jedno jakou brzdovku jen musí mít specifikaci DOT 4 a co se týká dorazů tak se ti vůbec nedivím já mám nejeto úplně stejně a taky už mám jeden načnutej a určitě je vyměň !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Tuším sa budem musieť na tie dorazy pozrieť aj ja... mám o 20t km viac a pri trochu inom používaní... ale pri 90t serviske mechanik nič také nespomínal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Chlapci zatial dakujem. Nemate link na nejake autodiely na slovensku? Brzdovku poriesim lahko ale tie dorazy neviem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Neviete ake mnozstvo brzdovky ide do 1,9 tdi pd? A co hovorite na VIF SUPER DIESEL ADITIV? Mam ho davat do nafty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.