Přejít na obsah

Moja stíhačka

Doporučené příspěvky

Co na tom je těžkého? Najdeš si ty 2 dráty (na obrázku hnědý a modrý), které vedou k žárovce, kterou chceš ohlídat. Vezmeš tu modrou věc (spojku) a nacvakneš jí na jeden z těch drátů (u mě na obrázku modrý) tak, aby ten drát procházel volně skrz tu modrou věc (skrz tu první díru, ta je většinou průchodná). Pak vezmi jeden konec drátu (na obrázku červený) od odporu a nasuň ho do druhé dírky (neměl by jít skrz, měl by se zarazit o zarážku). Pak vezmi kleště a zacvakni ten kovový plíšek do té modré spojky. Ten plast na spojce potom zohni a zahač, aby nemohl vypadnout ten plíšek. U druhého postupuj stejně, jen vezmeš ten druhý drát od odporu.

post-507-1270635859_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Nazdár, včera som bol na predzimnej prehliadke v škoda servise. Zistili mi, že musím vymeniť brzdovú kvapalinu a dorazy zadných tlmičov. Poradili by ste mi aku brzdovku najlepšie kúpiť a kde a aj tie dorazy. Je veľmi dôležité tie dorazy meniť? Dikes

Ináč mám nabehané 87800 km MR 2007

Odkaz ke komentáři
Nazdár, včera som bol na predzimnej prehliadke v škoda servise. Zistili mi, že musím vymeniť brzdovú kvapalinu a dorazy zadných tlmičov. Poradili by ste mi aku brzdovku najlepšie kúpiť a kde a aj tie dorazy. Je veľmi dôležité tie dorazy meniť? Dikes

Ináč mám nabehané 87800 km MR 2007

Je v celku jedno jakou brzdovku jen musí mít specifikaci DOT 4 a co se týká dorazů tak se ti vůbec nedivím já mám nejeto úplně stejně a taky už mám jeden načnutej :huh: a určitě je vyměň !!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...