Přejít na obsah

Moja stíhačka

Doporučené příspěvky

Dakujem velmi pekne. Mam tiez ETKU ale nevedel som, ze zarazka pryzova je doraz. Striekal som to normalne ako pisu tu niekde chlapci v navode. Len budem musiet striekat este raz lebo to neni uplne hladke. Ale moze to byt aj tym ze na vrch som daval matny lak a nie leskly. Na bočných vyduchoch a na kluckach mam lepeny dekor ktorý som mal aj na radio. Vid foto prva strana. Tamte sa mi nechce davat dole a striekat. Lepsie by bolo to uplne rozmontovat aj tie mriezky a tak striekat. Lenze som nevedel ako ich dat a nechcel som ich zlomit. Ale zatial mi to staci.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Hoši, mám taký problém. Stále keď sú silnejšie mrazy a ráno keď naštartujem auto, tak mi asi 4x zapíska a zahlási na maxiku červeným aby som skontroloval hladinu chladiacej kvapaliny. Po druhom nastartovaní to vacsinou zmizne. Tak neviem. Aj vcera boli mrazy okolo -15 motor bol zohriaty a pri jednom momentne ked som spomalil tak mi rucicka teploty trosku klesla ale potom bola znovu v strede. Je mozne ze to cidlo je stuhnute a preto mi pise tu chybu ked je mraz? Dakujem

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

jj Medan je daval do RS..

Ja je implantoval do stavajicich mlhovek.. jsou ve vlakne i fotky jak na to.. proste domntaz parabol, nasledna fixace pomoci dratku a pak pouziti lepiciho tmelu na okna.. a drzi to jak helvetska vira.. Konektory k mlhovkam jsem odcvakl a napajel tam ty co jsou soucasti toho dodanyho baleni, takze se to da kdykoliv odpojit. Jediny co, ze mi to hlasi na MAXIDOTU chybu.. jeste jsem se nedostal k tomu, abych si pohral s odpory. Ale jinak vse plne funkcni.. Nakodovana Amerika.. sviti mlhovky a pri vjezdu do tunelu svetelny cidlo zhasne LED a rozsviti svetla.. vse je funkcni.. akorat ta chybova hlaska.. Ale to se da odladit :lool:

Odkaz ke komentáři

Dakujem veľmi pekne. Tak ja si to asi objednam. Len potom tie odpory budem musiet poriesit s niekym co tomu rozumie. Lebo ja niesom elektrikar heh.

Ešte jeden dotaz, nemusím odcvakávať konektory na hmlovky? Stačilo by keby som ich len odpojil a zaizoloval však? Tam píšu, že k tým led dávajú komplet príslušenstvo na napojenie.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...