Niki Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Vyzerá to veľmi slušne,takéto decentné úpravy ja môžem,octávku máš jednu s najelegantnejších na fóre,tak ako aj romariooo a samozrejme aj ja :) Tuzingové úpravy,čo sa tu v poslednej dobe rozmáhajú nemusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Dakujem, mne išlo hlavne o to aby som šetril xenony ale zase som nechcel davať žiadne tie pásiky a pod. Inšpiroval ma Medan z fora. Ale on vybral komplet hmlovky aj s puzdrom a namontoval to na pásik plechu. Ja som nechal komplet puzdro hmloviek aj s predným sklom. Vybral som len parabolu so ziarovkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Paráda..něco podobného mám taky v plánu.. jak složité bylo zapojení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Ja som sa to pokúšal zapojiť, ale nakoniec som to nechal na odborníka. Musel tam dávať relé, lebo mu to nejako prebíjalo a ostavali slabo svietiť led denné a aj led parkovačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 taky jsem kuchnul parabolu.. je to elegantnejsi reseni a navic kryte dlasim sklem... :) na RS vypada lip jak na klasice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Tohle řešení se mi taky moc líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 mne išlo hlavne o to aby som šetril xenony Ja síce mám dve náhradné výbojky,ale hmlovky takmer vôbec nepoužívam,tak by som to miesto aspon využil a navyše vyzerá to ako z výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 tak tohle je fatk paráda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Cez víkend som vozil novomanželov lebo ich A6 mala nehodu tak som musel narýchlo zaskočiť. No a včera som si bol otestovať fungel novú Toyotu Land Cruiser 3,0 D 140 kW. A poviem vám hneď by som menil bez váhania. A to sme testovali a mimo ciest, na poli, lúkach atd. NO super OFF ROAD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Maťo,ja mam prilbu Bauer 5100 na obrazku,má dvojitú výplň a sedí ako riť na šerbel,sotva ju cítiť na hlave a snáď aj tá cena je tam lepšia aj keď nie oveľa.Pár nechutných zrážok som s ňou zažil a aj puk som už do nej dostal,ale takmer som necítil žiadny úder a aj ten puk lem buchol,ale cítiť ho nebolo,perfektne sedí na hlave a môžem len odporučiť:V podstate má ten istý tvar ako Bauer 9900 dokonca aj bezkľúčové rozťahovanie a zmenšovanie.Mal som na hlave aj s gélovými vankúšikmi,ako má 9500,resp jej novší model 9900,ale nejaký zásadný rozdiel som nezaregistroval,príjemne sedeli obe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Dakujem, skusim sa poobzerať aj po tejto. Ale najprv by trebalo vyskusat. Teraz mam tu Bauer 1500. Neni zla, len v zime ked hrame vonku "open air" tak ma tlačí lebo mi tie výstuže stuhnú. TAkže pozeram po inej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 NZC ,tu je pár odporúčaní pri výbere prilby http://www.sportobchod.sk/s/jak-vybrat-velikost-helmy-114Čo som mal pred tým,ma tlačila na spánkoch a v tom sa nedalo vydržať,obratom som ju predal.Tuto čo mam som vyberal podla uvedenej stranky a je ok.Ak si kliknes na cislo prilby su tam ceny no medzi 5100 a 9500 je len nejakych 5 Eur,tak to by som bral tu 9500,ale napr ja som kupoval 5100 za 60Eur.Maťo daj pozor ešte na jednu vec pri 5100 sa deformuje tá sivá mäkšia pena,ale trochu sa poddá aj tá tmavšia,ale pri 9500 ak by bola malá a gelove vankúšiky sa stlačia,potom je už len tvrdý polystyrén vid obr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Ja neviem, mám obvod hlavy 58-59 takže M by mala stačiť. Mne sa páči tá 9500 vo farbe navy/white a našiel som ju na stránkach www.allsports.cz. Dávajú aj dobrú zľavu. Si myslím že tie gélové vankúšiky sa budu stále zväčšovať a zmenšovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 (upraveno) Pár foto z dnešného dňa otvor. dverí u nás v Prešove v práci na letisku. Upraveno Červen 1, 2011 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Si myslím že tie gélové vankúšiky sa budu stále zväčšovať a zmenšovať. To ano,ale písal som iba v prípade keď je prilba malá,nakoľko sa mi to M videlo malé.Vtedy sa len zmrštia až po polystyrén a nafúknu sa až po "sundání" čo už veľmi nepomôže,ja mám obvod 58,5 a v M-ku som vydržal tak 1/4 hodiny,potom som ju mal každú chvílu dole a hned aj predal. V tom odkaze čo som ti poslal to aj píše. "Vhodné je zvolit takovou velikost, u které jste se svým naměřeným rozměrem dostali doprostřed uvedeného intervalu v cm, protože v rámci tohoto intervalu je daná velikost helmy dobře nastavitelná. V případě, že naměřený rozměr je na hranici dvou velikostí, je lepší zvolit velikost větší, aby se zabránilo nepříjemnému tlačení helmy především na spáncích" Obecně platí, že i při stejném rozpětí jsou poněkud "větší" helmy CCM a Reebok. Naproti tomu helmy Mission a Bauer kupujte vždy tak, aby jste měli určitou vůli. ,ale pokiaľ máš veľkosť M otestovanú,tak som nič nehovoril :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Pár foto z dnešného dňa otvor. dverí u nás v Prešove v práci na letisku. Neustrojený voják a digicamo i na chopperu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 ,ale pokiaľ máš veľkosť M otestovanú,tak som nič nehovoril :D Práve že ani neviem akú veľkosť mám doma lebo už to není vidno. Musim skocit do nejakeho obchodu a skusit si M a L Bauer. Tie RBK sa mi nejako veľmi nepáčia. Neustrojený voják a digicamo i na chopperu :) Neustrojených tam bolo viacej. Bolo horúco veľmi. Ale aspoň deti si prišli na svoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 No nevím, co by Ti na to řekl Tvůj velitel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 (upraveno) Išli sme spolu hore na letisko a obaja bez čiapky. Dobre ne. On je pplk. Ešte že u VzS je ešte trošku brané z ľahka ako u vás pozemákov. Ale už aj nám zavádzajú tie pozemácke maniére a somariny. Upraveno Červen 2, 2011 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Hele, tohle přesně jsem chtěl napsat :) Miluju tady, když dojdu na letiště a můžu si sundat baret a nemusím salutovat :D Ne, že bych s mojí hodností musel tak často, ale je to příjemná změna :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Už si mjr. konečne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Ty woe, jsi druhý, kdo se mě dneska ptá :o Je něco, co mi uniká? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 (upraveno) Tak dnes prebehlo vyčistenie a znovu naplnenie klimatizácie. 4 roky nebola čistena a ani nič a skoro bola plna. Akciova cena za 34€ komplet. Upraveno Červen 14, 2011 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Neboj, teď Ti to začně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 (upraveno) Včera som nalepil nálepku OC ale trošku po svojom lebo sa mi nepáči keď je nalepená taká v celku. Zdá sa mi príliš veľká. Ale budem potrebovať asi ešte jednu na druhú stranu, alebo aspoň nápis. A plus video úvodného loga na columbe. Upraveno Červenec 29, 2011 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Videl som ťa v utorok keď som išiel z Prahy na nadjazde z letiska, kedy dáme stretko? Niekedy na ďalší týždeň alebo potom na ďalší, máš čas? Zaujímavé nalepenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Ahoj, na akom nadjazde? V Prahe? Ja som nebol v Prahe. Stretko môžme dať ale musí ma pustiť polovička heh. Máme prírastok tak treba pomáhať. Ale dúfam, že sa nejako uvolním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Mal som na mysli nadjazd na Šar. lúkach Ok, tak sa dohodneme podľa času cez týždeň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 ... A plus video úvodného loga na columbe. Jsem si říkal, že to úvodní logo je naprd, ale přesvědčil jsi mě, že vhodně vybraná fotka udělá divy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Mal som trošku čas v sobotu večer tak som narýchlo umyl a navoskoval stíhačku. Len stále neviem dať dole tie hnusné muchy a hmyz. Všimol som si, že by som si mohol dať nastriekať predný nárazník lebo je taký doobíjaný že až. A ešte nejaké to videjko a foto z letu vrtulníkom Mi-24. Som veľmi rád, že som sa ešte stihol na ňom povoziť. Ešte asi 2-3 týždne a idú nadobro do oleja. Škoda ich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.