ViktorMPI Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Ten popelník je z faceliftu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 To vypadá spíš na Milotec. Taky tam mám takovej lesklej. U FL je matný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 A nie je nová náhodou tá radička??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Na popolniku je nalepený dekor ale neni to Milotec. Mal som to aj na ramceku okolo radia ale potom som ho menil kvoli Columbu. Radička je tiez nova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Tú radiacu páku bude mať už skoro každý ;) ...downgrade nie je až taký hrozný :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Mne nevadi ze tu radicku ma kazdy ale sa mi s nou super radí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Dnes som spravil maly downgrade mojho autíčka, ktorý je mimochodom hnus. A dávam ešte dva malé doplnky do interiéru. Na jakou kategorii dětí je ta sedačka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Mne nevadi ze tu radicku ma kazdy ale sa mi s nou super radí. ja viem, že sa drží skvele :P ale mňa by zaujímalo to skrátenie radenia ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Sedačka je pre deti od 9 - 18 kg. Radím tak ako pri starej radičke, necitim tam nijake skratenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Já právě nějakou vybírám a původně jsem myslel, že si koupím ze škodovky, ale zatím mě nepřesvědčily ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Značka Romer je top kvalita. Su drahe ale su perfektne. Pozri si nejake testy a uvidis. Syn je v nej uplne kludny a v pohodicke. Ale ked budes kupovat tak najprv skoc s dietatom do nejakeho obchodu a vyskusaj si tu danu sedacku ktoru chces kupit. Posad male do sedacky, ze ako sa v nej bude citit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Radím tak ako pri starej radičke, necitim tam nijake skratenie. zle si to pochopil - Doli má to skrátené radenie(jedna súčiastka) a ževraj je to o niečom inom :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Značka Romer je top kvalita. Su drahe ale su perfektne. Pozri si nejake testy a uvidis. Syn je v nej uplne kludny a v pohodicke. Ale ked budes kupovat tak najprv skoc s dietatom do nejakeho obchodu a vyskusaj si tu danu sedacku ktoru chces kupit. Posad male do sedacky, ze ako sa v nej bude citit. Potřebujeme sedačku pro nejmenší dítě, aby jí mělo hned od narození, takže jí asi budu muset vybrat předem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Tak to ti treba tzv. vajíčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Hej. Viděl jsem už i univerzál 0-23 kg, ale to se mi zdá lehce tropické... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ja co som aj cital, tak potrebujes tri sedacky, tzv. vajícko, druhu take daco ako mam ja alebo univerzál do 36 kg a tým pádom ti netreba tretiu ale to je asi blbost a potom tu tretiu alebo podsedak. Ale podsedak je dobre mat iba na kratsie vzdialenosti alebo iba tak do mesta. Na dlhsie trate potrebujes mat dobru sedacku kvoli pohodliu dietata. Ja som kupoval prvu sedacku to vajícko len tak v jednom obchode bez toho aby som pozeral testy a pod. Pácila sa nam a mala aj peknu farbu a bola lacna. Ale to by som uz nespravil. Druhu som vyberal podla testov. A myslim si ze som vybral dobre. Tak tolko moj nazor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak tak, ja jsem začal těmi testy, na barvy a modely sice taky koukám, ale nehodlám jít do ničeho, co není řádně odzkoušené a homologované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Nase vajicko je od 0 - 13 kg ale syn ma teraz 10,44 kg a skoro 10 mesiacov a ta sedacka uz mu bola davno mala. Takze aj tie kg su len orientacne. Ked dieta vyrastie tak budes kupovat druhu aj ked este nema 13 kg. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 zle si to pochopil - Doli má to skrátené radenie(jedna súčiastka) a ževraj je to o niečom inom ;) ale na 5-kvalt 1,9TDI to nejde... tam to je trochu inak riešené... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 ale na 5-kvalt 1,9TDI to nejde... tam to je trochu inak riešené... no to si ma potešil ;) bude treba domontovať 6kv. prevodovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 no to si ma potešil bude treba domontovať 6kv. prevodovku do Golfu V sa dávali so 6-kvaltom.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 no to si ma potešil ;) bude treba domontovať 6kv. prevodovku Budes davat novu prevodovku? Oplatí sa ti to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 6 rychlostí převodovka se vždycky vyplatí, dal bych jí i bruderovi do fabule 44 kW...a sobě klidně 7 stupňovou, občas hledám další rychlost :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Budes davat novu prevodovku? Oplatí sa ti to? prevodovka by stála viac jak súčasná cena auta ...dokiaľ to ide, tak načo do toho šprtať ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 prevodovka by stála viac jak súčasná cena auta :D ...dokiaľ to ide, tak načo do toho šprtať :D :) Tak to máš pravdu... B) ale už sa mi párkrát stalo že som chcel zaradiť ďalšiu rýchlosť a nebolo jakú... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Ja som tiez skusal ci mi nahodou vo fabrike nedali 6 qvalt. Hehe, som ale naivný, že?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Tomcat,ak môžeš hoď sem nejaké foto celého panelu,ako tam ten columbus zapadne,začínam nad nim uvažovať Dá sa do neho nainštalovať Igo 8? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Tomcat,ak môžeš hoď sem nejaké foto celého panelu,ako tam ten columbus zapadne,začínam nad nim uvažovať Dá sa do neho nainštalovať Igo 8? Neblazni s Igem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Igo je super,používam ho v PDA s mapami navteq,občas teleatlas zriedka ceda,ale zatiaľ som nič lepšie v iných navigáciach nevidel. Aké mapy používa columbus, dajú sa meniť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Mapy sa aktualizuju asi kazdy polrok sa mi zda. Tiez by som rad mal Igo v Columbovi. Igo sa da dat do napodobenin Columbusa. Panel nafotim, ale mam tam zatial iba cierny nenastriekany ramcek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.