Niki Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Čierny bude dobrý,tie farebné ma aj tak nejak neberú. škoda že nejde Igo,lebo niekedy si zvyknem mapy pepínať,napr. keď som išiel do HR cez Bosnu a Hercegovinu,tak v HR a HU,lepšie navigovali navteq mapy,ale cez BaH teleatlas a aj v nejakých zapadlých častiach je veľká výhoda mať mapy od dvoch-troch vydavateľov,kto vie či to columbus umožňuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tu je ten panel. Fotene mobilom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Super :lool: ,dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ták nový rok pre mňa začal skoro zabitím mojho vlčiaka. Zničil mi obidva späťáky a doškriabal polku auta. A ešte som aj narazil do stromčeka lebo mi senzor zareagoval neskoro a rozbil som si zadnu odrazku na narazniku a praskol mi lak. Aele od toho nemam foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) No koukám, že měl pesalíno hlad, jsou to jenom plasty, ale naštve to. U rodiny přítelkyně maj kočku a ta mi pravidelně spává na kapotě, jednou ji něco vyrušilo tak se po ní trošku smekla, zatla drápky a ryla :-) a u našich mi pravidelně pes chčije na kolo, jen co přijedu tak mi ho umeje, je to paráda ty zvířátka Upraveno Leden 3, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 No hele jak na to koukám pořádně, tak bych taky asi nabíjel flintu, ten lak je chycenej dost :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Je toho dost. Su tam este skrabance co mi spravil minule. Takze to pojde cez havarijnu poistku a bude sa striekat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Hustý :-/ S kočičkama mám spoustu zkušeností, ale psa jsem takhle ještě neviděl, nebláznil z ohňostrojů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Kúúúúrňa,asi by som mu nasypal štipľavej papriky do riti a otvoril bránku smradovi. Mne sa stalo pred viac ako 10 rokmi niečo podobné,bol som u naších na polročnom aute,ale to boli sliepky.Odniesla to predna kapota,ľ-blatnik a ľ-dvere.Myslel som,že ich všetky podrhnem,tak som bol nasratý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Hmmmm, tak to je fakt síla. Celkem by mě zajímalo proč se pustil do těch zrcátek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Asi to bolo z tích petárd a ohnostrojov. Lebo mi tu strielali cely den. Budem to musiet nejako vyriesit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Co pojištění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Musim vsetko pozistovat ci mi to uznaju cez havarijku. Alebo niečo vyšpekulujem aby som si dal prestriekat cele auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tys boural? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Pes sa pekne "vyřádil" na mojom auti. Vid vyssie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Pes sa pekne "vyřádil" na mojom auti. Vid vyssie. Já jsem tomu blbě rozumněl...sorry! Já myslel žes psal do Michalova vlákna že máš větší škodu než on :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 V pohode. On moze byt rad, ze je cely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 V pohode. On moze byt rad, ze je cely. Souhlas ale ta Tvoje škoda je taky hrozná nasere to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak tlak mi strasne stupol ked som to videl. Ale trestat psa zato co spravil pred dvomi dnami uz nema vyznam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Musim vsetko pozistovat ci mi to uznaju cez havarijku. Alebo niečo vyšpekulujem aby som si dal prestriekat cele auto. Měli by, pokud máš vandalismus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Mam v poistke aj vandalizmus, ale neviem či považuju za vandalizmus aj ked ti auto poničí pes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 tak to hoď na to, že si stál na parkovisku v meste a niekto ti pookopoval zrkadla a lak...alebo si to už oznámil inak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 no to je masakr.... a já nadávám, když mi neteř okope zezadu sedačku.... taky hrozný zvíře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Este som nikomu nic nehlasil, musim najprv pozistovat co a ako a az potom to nahlasit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 nahlasil bych to taky tak,zes parkoval pres noc na ulici a ze ti to takto nekdo dojebal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Uvidime. Chcem dat ked uz tak nove FL spetaky a nove FL zadne svetla, ktore mi asi tiez este niekto rozbije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Mam v poistke aj vandalizmus, ale neviem či považuju za vandalizmus aj ked ti auto poničí pes? Mělo by, ale nastuduj smluvní podmínky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Sevas. Vcera okolo 18-19 som stal za tebou na Mieri v KE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Moze byt, teraz chodim do KE kazdy den lebo tam mam maleho a manzelku v nemocnici. Mohol si zablikať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Netusil som, ze si to ty. Len pozeram RS naraznik vzadu a RS kridlo, helikoptera a nalepka od chipu. Tak som si zapisal znacku a som sa pytal wrccka, ze ci nepozna tu SPZ a zistili sme ze si to ty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.