petropos Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 No je to ten od Ujčíka, mluvil jsem s nim a je to ten z TopPlastu (nevím, jestli ho vyrábí ještě někdo jinej), no tak uvidím. Ale jak už jsem zmínil výše, jsem šikovnej - když to nebude sedět, určitě se to dá dokitovat, ubrousit, vytvarovat ... Nemůžeš sem nahodit nějaké detailnější fotografie, jak to nesedí ? Děkujeme za ochotu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Už si to píšu, bo co nemám v diáři jakoby nebylo ;) Upravit by to určitě šlo, do vrtačky brousek a trochu to sjet, možná to je jen špatnej kus - výlisek. Předek je prostě moc zvednutej a opřenej o kryt řadící páky, místo aby zapadl za něj, není to stabilní a když se toho dotknu tak to jezdí do stran. Pokud pánbu dopřeje zítra udělám tu fotku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Tož jsem to cvaknul...trochu máznutý, ale vidět to snad je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 No je to nějakej aušus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 No asi jo. Taky to nemá takovou tu čalouněnou jakoby strukturu....je to jen hladkej výlisek. No až mi budeš dělat ten předvstřik tak to můžeme porovnat s tím tvým a bude jasno, třeba mam špatnej tunel, ekologové řáděj všude..bych se ani nedivil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 No asi jo. Taky to nemá takovou tu čalouněnou jakoby strukturu....je to jen hladkej výlisek. No až mi budeš dělat ten předvstřik tak to můžeme porovnat s tím tvým a bude jasno, třeba mam špatnej tunel, ekologové řáděj všude..bych se ani nedivil :-) Jj tak nějak uvidíme chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 taky se mě to líbí...ale nezavazí to ruce když chceš zatáhnout ručku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 taky se mě to líbí...ale nezavazí to ruce když chceš zatáhnout ručku? Né naprosto v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 TomXP: Kde jsi ho kupoval. Opravdu vypada podle fotek jinak - je cely HLADKY! Asi to bude nejaka CINA a proto nesedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 TomXP: Kde jsi ho kupoval. Opravdu vypada podle fotek jinak - je cely HLADKY! Asi to bude nejaka CINA a proto nesedi. :) Nahoře to píšu, Ujčík - Rakovník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak tomu nerozumim. At koukam na AUKRO nebo primo na jeho stranky, tak Radim Učík ma na fotkach panel NEHLADKY. Neptal jsi se ho, proc ti poslal HLADKY panel, tedy JINY nez podle fotek prodava...? http://www.aukro.cz/item1045454179_stredov..._octavia_i.html http://prodej.autoboxy.com/stredovy-odklad...via-i/d-104908/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Já to neřešil, zase to případně balit, lítat na poštu, čekat že skutečně pošle novej, případě nějaký řeči o ilustračním obrázku atd atd... případně negativní komentář na aukru....prostě jsem napsal alespoň sem, že to nedoporučuju. Záleží na vás, ale určitě bych ho předem na základě mé zkušenosti kontaktoval k upřesnění aby jste nebyly zklamaný jako já :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak jsem volal jak panu Učíkovi, tak primo do TOPPLASTU a tam mi rekli, ze ten NEHLADKY uz nemaji a nevyrabeji, ze uz stredovy panel delaji jen z HLADKEHO plastu (jak sem daval fotku TomXP). Topplast me ale ujistil, ze jsou oba ze stejneho vylisku a pry rozmerove uplne stejne. Tak nevim proc ti to TomXPe nesedi jako ostatnim... :) Kazdopadne ten NEHLADKY se mi libi vice. No jeste si koupi rozmyslim. Popripade se zastavim az pojedu kolem Liberce v Topplastu a osobne vyzkousim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 (upraveno) Ahoj. Já už ho mám asi tak 2 roky,a vyřešil jsem drnčení polepením protiskluzový podložky,a pohoda klid ;) Upraveno Květen 25, 2010 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Tak jsem volal jak panu Učíkovi, tak primo do TOPPLASTU a tam mi rekli, ze ten NEHLADKY uz nemaji a nevyrabeji, ze uz stredovy panel delaji jen z HLADKEHO plastu (jak sem daval fotku TomXP). Topplast me ale ujistil, ze jsou oba ze stejneho vylisku a pry rozmerove uplne stejne. Tak nevim proc ti to TomXPe nesedi jako ostatnim... ;) Kazdopadne ten NEHLADKY se mi libi vice. No jeste si koupi rozmyslim. Popripade se zastavim az pojedu kolem Liberce v Topplastu a osobne vyzkousim... :( už jen to že na fotce ukazují něco jinýho než mají...no auto bych u nich kupoval nechtěl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Tak já už ho mám, s tím pasováním to není tak hrozné, jen budu asi muset víc vybrat do hloubky výřez na ruční brzdu. Vzhledem k tomu, že si nechávám dělat koženou manžetu kolem ručky, tak ještě počkám, jak to bude pasovat s ní. Ale jinak v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.