Přejít na obsah

Tunel - odkládací plocha

TomXP

Doporučené příspěvky

No je to ten od Ujčíka, mluvil jsem s nim a je to ten z TopPlastu (nevím, jestli ho vyrábí ještě někdo jinej), no tak uvidím.

Ale jak už jsem zmínil výše, jsem šikovnej - když to nebude sedět, určitě se to dá dokitovat, ubrousit, vytvarovat ...

Nemůžeš sem nahodit nějaké detailnější fotografie, jak to nesedí ?

Děkujeme za ochotu.

;)

Odkaz ke komentáři

Už si to píšu, bo co nemám v diáři jakoby nebylo ;) Upravit by to určitě šlo, do vrtačky brousek a trochu to sjet, možná to je jen špatnej kus - výlisek. Předek je prostě moc zvednutej a opřenej o kryt řadící páky, místo aby zapadl za něj, není to stabilní a když se toho dotknu tak to jezdí do stran. Pokud pánbu dopřeje zítra udělám tu fotku ;)

Odkaz ke komentáři
No asi jo. Taky to nemá takovou tu čalouněnou jakoby strukturu....je to jen hladkej výlisek. No až mi budeš dělat ten předvstřik tak to můžeme porovnat s tím tvým a bude jasno, třeba mam špatnej tunel, ekologové řáděj všude..bych se ani nedivil :-)

Jj tak nějak uvidíme chlape :angry:

Odkaz ke komentáři

Já to neřešil, zase to případně balit, lítat na poštu, čekat že skutečně pošle novej, případě nějaký řeči o ilustračním obrázku atd atd... případně negativní komentář na aukru....prostě jsem napsal alespoň sem, že to nedoporučuju. Záleží na vás, ale určitě bych ho předem na základě mé zkušenosti kontaktoval k upřesnění aby jste nebyly zklamaný jako já :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem volal jak panu Učíkovi, tak primo do TOPPLASTU a tam mi rekli, ze ten NEHLADKY uz nemaji a nevyrabeji, ze uz stredovy panel delaji jen z HLADKEHO plastu (jak sem daval fotku TomXP). Topplast me ale ujistil, ze jsou oba ze stejneho vylisku a pry rozmerove uplne stejne. Tak nevim proc ti to TomXPe nesedi jako ostatnim... :)

Kazdopadne ten NEHLADKY se mi libi vice. No jeste si koupi rozmyslim. Popripade se zastavim az pojedu kolem Liberce v Topplastu a osobne vyzkousim... :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak jsem volal jak panu Učíkovi, tak primo do TOPPLASTU a tam mi rekli, ze ten NEHLADKY uz nemaji a nevyrabeji, ze uz stredovy panel delaji jen z HLADKEHO plastu (jak sem daval fotku TomXP). Topplast me ale ujistil, ze jsou oba ze stejneho vylisku a pry rozmerove uplne stejne. Tak nevim proc ti to TomXPe nesedi jako ostatnim... ;)

Kazdopadne ten NEHLADKY se mi libi vice. No jeste si koupi rozmyslim. Popripade se zastavim az pojedu kolem Liberce v Topplastu a osobne vyzkousim... :(

už jen to že na fotce ukazují něco jinýho než mají...no auto bych u nich kupoval nechtěl...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...