Kimitech Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Takže tohle je moje fialová Oktávka v na slunci krásné fialové barvě Esprit. Motorizace: 1,9TDI 81kw (zatím bez úprav) Podvozek: bez úprav Kola: 6,5/15" (195/65/15) -zimní pneu - letní jsou v dohlednu jinak je to r.v.99 (přihlášeno 27.12.1999 :-D ) výbava SLX -koupena v docela nehezkém stavu(alespon co se interieru týče-sedačky byly absolutně zaprasené a tak celkově) takže to asi 6hodin usilovné práce docela spravilo :DŠkoda,že již nemám fotky,hned jak jsem ji kupoval,vypadala trošku jinak,jako prasátko :-D -od koupi už jsem do ní po technické stránce,něco málo i vzhledové něco naházel a pořád to nevypadá,že bych se chystal končit =o Je to auto,které jsem si víceméně koupil za vlastní peníze ,jelikož je mi teprv 18let a studuji,tak některý věc nejdou ladit hned jak by se líbilo Plánů je hodně,od letních kol(16"),přes tonované skla,chip,lakování střechy až po technické dotažení některých částí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Este jedna fialovka moc pekna.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 predface a LaK svetla je ta nejlepsi kombinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Moc díky,sem téhož názoru. Blinkry,hele on je jeden face a jeden LaK :-X :-D... to je jeste od minuleho majitele a zatím jsem to neřešil. Jinak boční blinkry jsem vymenil hned za kouřové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 ááááá,VSemiho dvojče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Hele on je jeden face a jeden LaK :-X :-D... to je jeste od minuleho majitele a zatím jsem to neřešil. Jinak boční blinkry jsem vymenil hned za kouřové. sem se pak koukal na fotky, ze je jeden tak a jeden tak... hlavne nepredelavat na face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 ááááá,VSemiho dvojče A ze by take svarovane ze dvou ? Urcite :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 zdar chlape,paráda,tahle barva je dobrá stejně tak jako celý auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 zdar chlape,paráda,tahle barva je dobrá stejně tak jako celý auto Díky,ještě to ale chce hodně věcí a hodně věcí mám v hlavě... ted především ta kola,ale vybrat nějaký lehký,a ještě v potřebné barevné kombinaci není jednoduché . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Díky,ještě to ale chce hodně věcí a hodně věcí mám v hlavě... ted především ta kola,ale vybrat nějaký lehký,a ještě v potřebné barevné kombinaci není jednoduché . jo kola to je základ a co máš ještě v plánu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Řikám,je toho hodně, ale co se exterieru týče,tak kola(chci aby lícovali s podbehy,takze musim zvolit vhodné ET vzhledem k šířce ráfku),pak udělat lak,tam kde je to třeba,nalakovat lišty+kliky,černým matným lakem dát brzdiče+fialové lesklé nápisy brzdičů,možná zadní face naraznik do barvy a nebo jen tenhle nalakovat komplet,pak zatonovat a toť asi vše. Interiér to je kapitola sama pro sebe,ten světlý je proste háklivý na nečistoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Pěkná barvička ročník jako moje šedivka a tatáž světýlka prostě paráda! Ať ti dělá jen a jen radost a mnoho šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 tak vitej, krasna octa a jeste krasnejsi barva. Hele neni divne ze tu VSemi neuvital kolegu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Řikám,je toho hodně, ale co se exterieru týče,tak kola(chci aby lícovali s podbehy,takze musim zvolit vhodné ET vzhledem k šířce ráfku),pak udělat lak,tam kde je to třeba,nalakovat lišty+kliky,černým matným lakem dát brzdiče+fialové lesklé nápisy brzdičů,možná zadní face naraznik do barvy a nebo jen tenhle nalakovat komplet,pak zatonovat a toť asi vše. Interiér to je kapitola sama pro sebe,ten světlý je proste háklivý na nečistoty. tak to stačí,to jsou dobrý plány já mám 19''kola s ET 45 a dá se s tím jezdit v pohodě :D taky mám ještě bějaký plány.ale už na to všechno není moc čas a peníze a navíc ted čekám ještě na druhý auto až se mi vrátí z lakovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Přidávám nějaké fotky ze včerejšího dne,kdy jsem nahodil nově pořízené letní kola (Brock 7,5"×16" ET35 + 205/55/16 WestLake) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 tady takovy kola se mi libi. akorat mi prijde ze vdyzky vypadaji o palec mensi nez ve skutecnosti jsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Abych pravdu rekl,ve skutečnosti vypadají přesně tak,jak jsem si je velikostne predstavoval... a po dlouhem zkoumání jsem nakonec taky dospel k tomu,že k takto staremu autu,se proste noc nehodí mnohopaprskové disky s loukotěmi až do kraje.Sice to muže vypadat větší to kolo,ale nechci za každou cenu opticky větší disk ,který by mi k autu neseděl. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Sakra chlape pěkná opravdu jen ty kola jsou malý (ale toho si nevšímej já jsem na velký kola ;) :( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 tuhle barvu mam hrozne rad ale kolesa jsou na me moc maly jinak pane pises ze chces lakovat strechu, to jako ze ji mas poskrabanou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Ty fotky jsou z letiště ve Vyškově? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 jinak pane pises ze chces lakovat strechu, to jako ze ji mas poskrabanou? Na střeše je popraskaný lak,tak kvuli tomu,ale nespěchám na to...přemýšlel jsem i o potažení fólií,ale jak řikám,zatím to neřeším. Garette: ano,to je z Vyškova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Tak tě tu vítám..... už sme se pokaly spolu ve vyškově...barva super..jen to chce ještě poladit lakošem...asi to u předchozího majitele neměla lehké MfM...nemohl sem ho uvítat páč sem neměl pc..takže ani u mě ve vlákně sem nic nedával a nemohl sem ani vítat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Jasne,díky,už jsem kukal na fotky těch našich fialek v tvém vlákně-dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Tak dneska jsem se hrál s kličkama dveří a stříknul jsem je do barvy auta ;) V plánu byly ještě všechny lišty a podspojlery,ale na to už jaksi nezbyla barva :-D Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 sokolíku....chtělo by to fotku z boku..takhle není nic vidět ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 i takhle z boku vidím že je to krása. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 VSemi: z boku zase někdy příště ;)... herrkomisar: ;) dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 já nevím,většina z vás barví kliky,nemáš obavy že přítelkyně prstenama odře to co jsi tak parádně nastříkal.teda pokud přítelkyni(manželce)neotvíráš raději dveře sám. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 spíš se odírají pod klikama než kliky těma prstýnkama..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 já nevím,většina z vás barví kliky,nemáš obavy že přítelkyně prstenama odře to co jsi tak parádně nastříkal.teda pokud přítelkyni(manželce)neotvíráš raději dveře sám. ;) Originál okty po face je mají taky v barvě,jestli to vydrží ukáže až čas. Prstynkem si je mužu klidně odřít sám,takže ani přítelkyni dveře neotvírám ;) Na druhou strany jsem si všiml,poté co jsem dveře dneska otevřel a zavřel snad stokrát ,že k jejich otevření používám jenom první dva články prstů,takže kontakt kliky s prstýnkem nehrozí,horší je to s mističkama pod klikama,to je fakt,že ty už jsou hodně vydrapkané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.