Benda Odesláno Březen 20, 2020 Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Ahoj, neni nejaky rozdil mezi liftbackem a combi? U nekterych octavek blinkr sviti jakoby pres cele svetlo, ale u me napriklad sviti jen jedna horni cast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 20, 2020 Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Já teda absolutně nevím o čem mluvíš, samozřejmě, že světla na liftu a na combi jsou jiná.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Benda Odesláno Březen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Rozsvicena zustava pouze cast nahore a je oddelena nejakou prickou od zbytku celeho svetla. Nejspise u combi tam ta pricka neni a sviti skoro az ke svetlu zpatecky. Nebo alespon tak se mi to u nekterych octavii jevilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 20, 2020 Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 To bude asi tím, že to spodní je zpátečka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Benda Odesláno Březen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 No predpokladam, ze tomu tak je i u verze combi a presto to sviti az k ni 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 20, 2020 Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Nejsem si jisty, ale mam pocit, ze se to nejak lisilo ve verzi facelift a predfacelift. Jedna mela tusim zarovky nad sebou druha vedle sebe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Benda Odesláno Březen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Ted jsem jel a fl combi to svitilo pres cely. Skoda, ze se k tomu svetlu nedostanu, abych ho porovnal. Je to rozhodne hezci, nez jako u liftu. A musim jeste vymenit zarovky, aby to svitilo vic do oranzova. Barva uz je sloupana 😕 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 20, 2020 Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Je to mozny, ale prijde mi ulet tohle resit. Dej tam diademy a nemusis řešit nikdy sloupanou barvu a navíc to v tom čirým světle vypadá podstatně líp, nedělá to tam to oranžový prasátko.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 20, 2020 Sdílet Odesláno Březen 20, 2020 Ano, blinker a spiatocka je u liftbacku oddelena horizontalne, u Combi je to vertikalne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.