Robbb Odesláno Květen 20, 2020 Sdílet Odesláno Květen 20, 2020 Ahojte skodovaci Mám 2.0 tdi 103 kw BMM 8v oktavku. Měnil jsem turbo za nové, n75 ( starý byl žlutý a už dosluhoval) vyměněny olej... Před výměnou jsem měl klasicky auto nachipovane na nějakých 125kw, bohužel po výměnu turba a výše zmíněného , se testovalo a napojila auto na diagnostiku, a když se tam nechal ten soft , ukázal Log, ze turbo prefukuje o dost a byla by šance pokud bych ho tam nechal, ze by se turbo rozletelo, a taky ze ano když sme to projížděli dala se 4rka 4000 otáček a naskocilo zhaveni a bylo to v nouzaku, když se mi tam nahrála série tj klasicky Soft pro 103kw verze, tak stále tam byl nějaký prefuk, ale ne takový aby se na tom nedalo jet... Nevíte kde by mohla byt chyba , hadicky k turbu byly kontrolovaný 3x, bylo mi i řečeno ze mám zasrany dpf, ale těm mám na 19,7%, byl sem ma regeneraci a hodnoty klesly na 0%, tím to si myslím byt nemůže. Ono si asi technik nechce moc přiznat že by to mohlo byt tím novým turbem, nebo mate nějaké rady na co se podívat nebo kde hledat chybu? Mám i log jestli chcete s čipem kde prefukovalo dost , a na sérii kde to není tak markantní.. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2020 Sdílet Odesláno Květen 20, 2020 spatne nastavene turbo po repasu, klasika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robbb Odesláno Květen 21, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2020 Tutovka jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 22, 2020 Sdílet Odesláno Květen 22, 2020 Relativně tutovka by to byla po připojení na diagnostiku ale podle všeho ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 22, 2020 Sdílet Odesláno Květen 22, 2020 Když blikalo žhavení,turbem to není. Zajeď za tím,co to čipoval. Tlak v turbu si řídí i ŘJ dle paliva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 22, 2020 Sdílet Odesláno Květen 22, 2020 Martine nemas pravdu, kontrolka zhaveni je sdruzena a signalizuje i nedosazenou nebo prekrocenou mez plniciho tlaku, vim to moc dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robbb Odesláno Květen 22, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2020 Ano to přesně psalo, překročena mez plnícího tlaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 22, 2020 Sdílet Odesláno Květen 22, 2020 Klasika no, repasovaný turbo, kdo s nima dělá, ví.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robbb Odesláno Červen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2020 Tak to není špatně nastavené turbo, mám opět vyměněné o slovo od majitele, mám druhe, a dělá to uplně to samé, turbo to není... napady? co to DPF? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.