culda Odesláno Červen 7, 2020 Sdílet Odesláno Červen 7, 2020 Ahoj pánové a případně dámy , sehnal jsem si na svojí RS 2013 černé koncovky výfuku a rád bych je vyměněnil. Nemáte někdo návod a postup na výměnu ? Do servisu se mi moc nechce . Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 7, 2020 Sdílet Odesláno Červen 7, 2020 Však jsou fejkový, tudíž jsou součástí nárazníku, respektive difuzoru. Spíš nechápu co jako chceš, pokud se podíváš na ty koncovky co sis sehnal, tak snad vidíš, jak a kam jsou přišroubovány, pokud to z toho nechápeš, doporučuji ten servis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2020 Tak kam jsou přišroubovaný, na těch co jsem si sehnal určitě neuvidím, protože jsou doma v krabici a k ničemu přišroubovaný zatím nejsou. Jde mi o to jestli je nutné sundat komplet nárazník, nebo stačí jen difuzor. Když kouknu pod auto není vidět nic . Ale díky za info .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2020 Už jsem dohledal ( dolů musí komplet nárazník 😞 ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 7, 2020 Sdílet Odesláno Červen 7, 2020 Sundaný nárazník máš dole za 15min [emoji4] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2020 No to jsem teda zvědavej, co jsem tak koukal, tak musej dolů i světla 😄 . Asi to nechám až se bude namontovat tažný a vše se udělá rovnou i s výfukem najednou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Červen 10, 2020 Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Pokud jsi alespoň trochu zručný tak jde výměna i bez sundání nárazníku . Povolíš 4 šrouby zespoda na difuzoru aby se dal vyklonit . Pokud máš naftu tak na pravé straně sundáš plastový kryt pod nárazníkem a uvidíš 4 šrouby co drží koncovku . Na levé straně kde je výfuk je to složitější ale jde to taky udělat . A jestli budeš sundávat nárazník kvůli tažnýmu tak to nech přijednom . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RSIIIBlack Odesláno Červenec 3, 2025 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2025 Zdravím , mám Octavii 3 RS TDi 2015 combi a chtěl bych vyměnit koncovky za černou variantu ,ale na diesel jsem našel pouze pro octávy od roku 18 . Nevíte jestli budou pasovat nebo se uchycení liší. To je jediné co svítí jinak mam komplet blackout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.