krofnen Odesláno Červen 10, 2020 Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Zdravím, mám v autě rádio Symphony s chytrým kódováním. Potřeboval bych ale do auta dát jiné Symphony a nakódovat ho (v autě kde je nefunguje podsvícení a vypínání na klíč a chybí K-line ke spojení s diagnostikou). Má otázka tedy zní - bude si auto i po připojení nového rádia pamatovat to původní? U dvojkové Octavie jsem se dočetl, že si auto pamatuje až 3 zařízení, je to u jedničkové podobně? Tedy že i po připojení původního rádia zpět, bude fungovat chytré kódování a nebude třeba zadávat kód? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 na zapamatování potřebuje K-line 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krofnen Odesláno Červen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 To jsme si asi nerozuměli. V autě ve kterém potřebuju rádia prohodit, K-line je a funguje. V druhém autě sice není, ale to není problém, který řeším. Abych to přeformuloval: Umí si jedničková Octávka s chytrým kódováním zapamatovat více rádií? V autě mám originální Symphony s chytrým kódováním (kód jsem k němu nedostal). To rádio teď vytáhnu a nahradím ho jiným Symphony, nakóduju co potřebuju, a potom vrátím zpět původní rádio. Bude v takovém případě chytré kódování pořád funkční, nebo budu muset manuálně zadat kód? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červen 14, 2020 Sdílet Odesláno Červen 14, 2020 mělo by si pamatovat několik rádií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krofnen Odesláno Červen 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 Dobře, díky. Vyzkouším a snad to tak bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.