Přejít na obsah

Safe Lock: Nejdou otevřít přední dveře

gawlito

Doporučené příspěvky

Mel jsem u stejnych dveri stejny problem. Mas prelomeny kabel ve dverich. Muzes zkusit sundat spodni plast (pod palubkou) na sloupku. Tam jsou dvere pripojeny, tak zkus zatahat za kabelaz, treba se chytnou. Me to teda nepomohlo, tak jsem tak jezdil asi mesic a pak se dvere samy odemkly. 

Odkaz ke komentáři
před 31 minutami, Konny napsal:

Mel jsem u stejnych dveri stejny problem. Mas prelomeny kabel ve dverich. Muzes zkusit sundat spodni plast (pod palubkou) na sloupku. Tam jsou dvere pripojeny, tak zkus zatahat za kabelaz, treba se chytnou. Me to teda nepomohlo, tak jsem tak jezdil asi mesic a pak se dvere samy odemkly. 

No za zkoušku nic nedám,ale mám pocit,že to dopadne jako u tebe..ale nějak jinak se to musí dát taky otevřít ne?

Odkaz ke komentáři
Před hodinou, Konny napsal:

Pak jedine oddelat plasty okolo dveri a odmontovat tapec. Pak bys mohl ve dverich taky zkusit zahybat s kabelazi a v posledni rade zustava rozbit zamek

Asi to tak dopadne,že to zkusím nejak rozmlatit.Pac už jsem zkusil všechno možný a nic.Jen mě sere,že ten zámek tam je asi rok..

Odkaz ke komentáři
před 56 minutami, Konny napsal:

Zkus nejdriv zahybat s kabelazi. Pak je moznost pockat. Jak budes jezdit, tak tim drncanim se ten kablik muze spojit a dvere se otevrou. Otevrely se mi tak uz dvoje dvere 😉

To by byla pecka 👍

před 2 hodinami, Konny napsal:

Pak jedine oddelat plasty okolo dveri a odmontovat tapec. Pak bys mohl ve dverich taky zkusit zahybat s kabelazi a v posledni rade zustava rozbit zamek

Asi to tak dopadne,že to zkusím nejak rozmlatit.Pac už jsem zkusil všechno možný a nic.Jen mě sere,že ten zámek tam je asi rok..

Odkaz ke komentáři

Mel jsem podobny problem kvuli vlastni deb*lite. Menil jsem zamek u sofera bo mi odesel (porad se protacel) z vrakace - dostal jsem zamek a klic. (Takze odemykam jednim, startuju druhym, ale o to ted nejde). Zamek jsme s kamosem vymenili a mel jsem stahnute okno. Klic, kterym startuju jsem mel ve spinacce v poloze 0. Chteli jsme vyzkouset jestli zamyka, tak jsem zamkl, zamklo se. A porad jsem drzel polohu zamknout, takze okno vyjizdelo nahoru az tam byla skvira sotva na zapesti ruky. Pak sem prestal a ze odemknu. A nic. Neslo. S klicem ve spinacce. Zkouseli jsme z venku pomoci tycky zachytit vnitrni klicku a otevrit, ale safe lock nepovolil. Uz jsem chtel okno vyvalit. Ale pak jsme udelali dlouhou tycku a zkousel jsem vytahnout klic ze spinacky. Coz se mi nakonec podarilo. Odrazil se na sedacku spolujezdce, magnetem jsem ho vytahl a otevrel pres kufr. Uf uf. Nikdy nenechavat klice v aute. Ikdybych jen zastavil nekde, vystoupil a cekal pred autem tak vyndavam klice. Mam strach ze se nejak poblazni elektro a zamkne se samo. Stat se muze vsechno

Odkaz ke komentáři

To znám,takhle mi to jednou zamknul mikrospínače u spolujezdce i s klicema,ale já měl to štěstí .,že mi nešel Central na kufru,tak jsem to jen prolezl a radši jsem ani ten kufr nezpracoval 😀

před 9 minutami, gawlito napsal:

To znám,takhle mi to jednou zamknul mikrospínače u spolujezdce i s klicema,ale já měl to štěstí .,že mi nešel Central na kufru,tak jsem to jen prolezl a radši jsem ani ten kufr nezpracoval 😀

Neopravoval

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...