Frigo Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 včera se mi rozsvítila kontrolka řídící jednotky motoru a na maxíku nápis EMISE DO DÍLNY, v servisu mi to napojili na diagnostiku a prý je to kvůli sníženémů průtoku výfukových plynů v potrubí přivádějícím část výfukových plynů zpět do motoru, takže by mělo stačit pouze vyčistit zakarbonovanou škrtící klapku. Ale vím že příčin může být více, od chybné funkce samotné škrtící klapky tak po vyadnou váhu vzduchu a podobně. Nikde sem tu pořádné info o tom co to může znamenat nenašel, tak neváhejte své postřehy a zkušenosti s tímto problémem psát sem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 To se mi taky jednou stalo ale s jedničkovou Octávii.Byl jsem v servisu,napojili to a prej se jedná o sporadickou závadu.Vymazali to a od té doby byl klid. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 vypnout EGR a je po ptakach ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Romane, já si to taky nechal vymazat, ale to po cca 70ti km objevilo znovu Ol@f i to je řešení, ale do toho se mi zas až tak moc nechce abych se přiznal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 tusim cosby jednou psal ze tomu EGR nic nebylo pouze pretrzenej drat, coz by mohlo byt i u tebe, si po tech 70 km nejak nevhodne poskocil a pak zase treba po 5ti km dostane kontakt, jestli je to jen jeden drat co ho nechat natahnout znova ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 kouknu na to, díky za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Může to být více věcí.Klapka KO(většinou u 2,0),přetržený drát-byl u mých dvou aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 měl jsem neco podobneho.....byla vypadla mala hadicka od EGR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.