Canto Odesláno Srpen 15, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2020 Ahojte menil už niekto regulačný ventil klimatizácie??, na inom fóre som čítal že VW group s climatronikom stým mali často problém. Môj problém je že klíma začne chladiť až po ujdení cca 10km..., Pred rokom bol menený chladič klíme lebo bol deravý, klíma bola naplnená a fungovala, ale nechladila úplne... tak som sa vrátil do servisu, a tam mi chalan hovoril že únik tam nieje aleže nevie čo je stým, a že to bude asi kompresor atd a že to bude drahé... tak som to nechal tak... no teraz mi to už dosť vadí tak som prečítal na nete článok o tom reg. ventile klímy... drží ho vraj len segerka... Máte stým niekto skúsenosť ? ako ho vymeniť a ako zistiť typ kompresora bez demontáže ? zhora nevidno štítok. DAKUJEM - OCTAVIA 2 BKD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mischo77 Odesláno Srpen 16, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2020 Stejny problem som mal... Chalidlo az po urcitej trase.. - problem vyriesil az vymeneny kompresor. ( casto odchadzaju) Nasledne mi klimu naplnili, pojazdil som den a klima vsetka komplet vytiekla - vadny regulacny ventil... - po vymene ventila ide vsetko OK. Nasledne treba este pozriet netesnosti, lebo mne casom zvyklo unikat na chladici cez "uzaver hore" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Canto Odesláno Září 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2020 Aha no diky za info, mne zas mechanik povedal ze to bude viacmenej magneticka spojka... Ale v poslednom čase somnsi všimol ze ked pustim klimu a dám na auto tak začne chladiť hneď... Tak ešte stym asi počkám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.