Peter Čižek Odesláno Září 29, 2020 Sdílet Odesláno Září 29, 2020 (upraveno) Čaute chcel by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť. Kupil som octaviu combi 2001. Je v nej 2din radio original čo tam bolo. Dotyčný ho mal v kufri lebo mu stiahlo baterku. Keď som ho namontoval tak to chce kod ktorý mám pri knižke. No neviem ako ho zadať, žiadne tlačítko nefunguje a všetky kombinácie sa mi skúšať nechce. Auto je pôvodne z nemecka. Ostali tam dva kábliky ktoré nikde nepasujú. Vopred ďakujem. Upraveno Září 29, 2020 uživatelem Peter Čižek Nahranie obrázkov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Září 29, 2020 Sdílet Odesláno Září 29, 2020 Ahoj. Predevsimnje treba ppslat typ radia a popr vyfotit predni panel pak se da neco delat a radit tech postupu je vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Čižek Odesláno Září 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2020 Už 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janekkolenat Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 bud je potreba nechat radio zaple alespon hodinu jestly nebyla dodrzena tato doba pred zakodfovanim nebo mas spatne zapojene napajeni v radiu ale podle obrazku jen pocky hodinu pri zaplem radiu a klicku pak to zadat pujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidek Odesláno Květen 23, 2024 Sdílet Odesláno Květen 23, 2024 Odpojil sem baterií spravoval sem startér u 1 Octavce 4x4 a potrebova bych nějaký cod nebo jak se odolává to rádio dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.