Jirka George Bříza Odesláno Září 29, 2020 Sdílet Odesláno Září 29, 2020 Zdravím chtěl bych se pustit do dodělání univerzalního centrálního zamykání , chtel bych se Zeptat jestli někdo nemáte nějaký návod jak to vše zapojit popřípadě video návod.. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 29, 2020 Sdílet Odesláno Září 29, 2020 U tvýho předchozího tématu (měl jsi pokračovat tam a nezakládat nové téma) jak jsem dal ten odkaz , když na něj koukneš tak dole jsou dva soubory , návod a montáž tak na ně koukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka George Bříza Odesláno Září 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2020 Právě teď, Patrik77 napsal: U tvýho předchozího tématu (měl jsi pokračovat tam a nezakládat nové téma) jak jsem dal ten odkaz , když na něj koukneš tak dole jsou dva soubory , návod a montáž tak na ně koukni Našel jsem něco jiného. https://www.ahifi.cz/centralni-zamykani-bene-322.html?gclid=Cj0KCQjwtsv7BRCmARIsANu-CQeiTR6C4SHqCPe4n-UQ4Ns1t_5ejIKf5l99GVy5c4jcQLmhzeUBengaAoS1EALw_wcB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 29, 2020 Sdílet Odesláno Září 29, 2020 Oni ty různý UNI jsou +- podobný, tam u toho jsou držáky serv a táhla připravené do okty , Podle těch obrázků přiděláš serva a naohybáš táhla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka George Bříza Odesláno Září 29, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2020 před 4 minutami, Patrik77 napsal: Oni ty různý UNI jsou +- podobný, tam u toho jsou držáky serv a táhla připravené do okty , Podle těch obrázků přiděláš serva a naohybáš táhla Ty táhla s těmi čudlíky se napnou na ten servo moturek. jenze co dále kam to přidělam ten moturek. A hlavně kde najdu řidiči jednotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Umíš číst? Zkopírováno z tvého odkazu: Ostatní materiál v baleníÚchytný materiál: anoTáhla: 4xŘídící jednotka: anoKabeláž: ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Tady je návod. Táhlo se připojí k táhlu, které má na konci čudlík ve dveřích a směrem tak, aby čudlík tlačilo nahoru a přitahovalo dolů, logicky. Pár let zpátky jsem to udělal u Fiata, není na tom nic těžkého. Jen je potřeba to prvně vyzkoušet než dát zpátky obložení dveří, oby to slo správně a nedřolo o tanec. Motorky si dají přivrtat nebo přilepit mamutem, ale to je na tobě. Návod.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Než něco koupíš, zakomunikuj s prodejcem , u toho co jsem ti předhodil je psáno "Octavia " , tak mu napiš jestli by mohl ti rozbalit a nafotit detailně, a rozbalit trochu i kabeláž aby bylo vidět jak vypadá, oct má v přechodu kastle-dveře svorkovnici, tak jestli na kablech jsou piny , nebo jsou v příbalu . Páč když koupíš něco kde ty piny nebudou tak připočítej cca 500kč 14samců 14samic . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.