Halen23Lajk Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 Ahojte, Potřeboval bych poradit ohledně passata B6 motor BXK 1.9tdi Měnil jsme těsnění pod vikem, ale stale tama sral olej, tak jsme to podtmelil a valil jsem na STK. jenomže na STK při zapnutí kontrolek 3x problikne olejnička na oranžovou barvu a napiše to SNIMAČ OLEJE - Do dílny viz foto. Oleje je dost, cislo jsem odpojoval a kontroloval, diagnostika mi ohledně čidla nic nenajde, odpojoval jsme baterku a stale to děla Prošel jsme ruzné fora, ale že to neukazuje diagnostika Delphi, ktera mi vzdy se všim pomohla tak nevim .. Prosím o rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 30, 2020 Sdílet Odesláno Září 30, 2020 (upraveno) Vyměn snímač hladiny oleje co je dole na vaně Vem značku Hella s ostatnima značkama nemam dobrou zkušenost Ještě mi napadá zkontroluj funkci mikrospínače zámku kapoty motoru pokud by byl nefunkční začni u něj Muj typ je to čidlo na vaně Upraveno Září 30, 2020 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Říjen 1, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2020 Jasne po tom pujdu jako první po mikrospínači, a snad to je taky ono ... horši je to že auto v pondělí prodávam a nestihnu to, kdyžtak vyměnit až za 14tisic při výměně oleje ... ale to by nemělo ničemu vadit ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.