Hoblik Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Neboj jak bude tak to tady zase vyvesim :)at se muzete kochat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 HOBLÍK JESTLI TO BUDE TO CO SI MYSLÍM , TAK TO BUDE PECKA ...........ČTYŘI NA SOBĚ NEZÁVISLÉ VĚCI ......... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Ne vzduchovy podvozek to nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 A jaaaaa vim a jaaaaa vim..Pred chvili jsem prijel od Rolbare.. Jinak auti moooc hezky,je videt,ze je to mazel..ten semis volant je super.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Ne vzduchovy podvozek to nebude Takze tohle ne, dobre :-D Ale pokud jsi byl u Rolbare, jak tady nekdo neco napraskal, tak to bude nejaky elektro? .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 A jaaaaa vim a jaaaaa vim..Pred chvili jsem prijel od Rolbare.. Jinak auti moooc hezky,je videt,ze je to mazel..ten semis volant je super.. Psssssssssssssst napinacka az do konce musi byt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Hoblíku že by dotyková navigace z Tuarega ( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 (upraveno) Tak co je novehé :D 1.)Konecne mi rano nebude zima - Webasto Thermo Top E, nezavisle topeni, predehrev motoru, dalkovy start :) 2.)Parrot MKi9200 3.)TV Tuner - konecne muzu koukat na zpravy 4.)Trippling A to je asi vse ;) Jinak diky Rolbarovi za trpelivost a dobrou praci :D ;) Upraveno Prosinec 11, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yohnas Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Hoj pane.Po přečtení tohoto vlákna se cítím tak trošku méněcenný :D Jinak mooooooooc pěkný kombajn a ještě hezčí nápady ;) přeji mnoho dalších krásných úprav a hodně štastných KM. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 no teda, naprostá bomba - webasto závidím!!! Halt nafta je nafta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak co je novehé ;) 1.)Konecne mi rano nebude zima - Webasto Thermo Top E, nezavisle topeni, predehrev motoru, dalkovy start :D mas to na climatronik napojene ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Maros:jasne je to napichle tak jak to origo vypadava z fabriky.rano jsem udelal prvni test. Za 15min jsou rozmrzle okna a vevnitr je prijemne teplp,motor ma tak 60 stupnu. Maros:jasne je to napichle tak jak to origo vypadava z fabriky.rano jsem udelal prvni test. Za 15min jsou rozmrzle okna a vevnitr je prijemne teplp,motor ma tak 60 stupnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Jsem neznaly v tomhle, ale zeptam se asi tupe. Motor ti naskoci, nebo to nejak ohriva Webasto samo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Nohic: webasto je samostatna topna jednotka,ktera je napojena na okruh chladici kapaliny, stavu sosa z naftoveho okruhu u tandemu,ma vlastni ridici jednotku a ovlada se na dalku ovladacem a nebo mobilem. Motor nenaskakuje,nema proc.jen cvaknes rano na ovladaci a prijdes k vytopenemu autu,nemusis skrabat okna nic.mimoto ulevujes motoru,jelikoz naskukuje jiz prohraty a taky ma optimalni spotrebu hned od startu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Tome paráda :lool: další probereme to na sraze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 HOBLÍK PARÁDNÍ VYCHYTÁVKY :lool: TAK TEĎ UŽ SI ASI MOLÍKA NECHÁŠ CO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Asi bych mel ale co ja vim co mi zase rupne v kouli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 :) :lool: TY JSI NEZMAR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Hezky Tome!!!!! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Diky vsem :)ja vim sem magooooooooor :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Maros:jasne je to napichle tak jak to origo vypadava z fabriky.rano jsem udelal prvni test. Za 15min jsou rozmrzle okna a vevnitr je prijemne teplp,motor ma tak 60 stupnu. Maros:jasne je to napichle tak jak to origo vypadava z fabriky.rano jsem udelal prvni test. Za 15min jsou rozmrzle okna a vevnitr je prijemne teplp,motor ma tak 60 stupnu. Take jsem nad tim dlouho spekuloval,odsunul jsem to ale ted vse na vedlejsi kolej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 tak to je uplnaa peckaaa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Nohic: webasto je samostatna topna jednotka,ktera je napojena na okruh chladici kapaliny, stavu sosa z naftoveho okruhu u tandemu,ma vlastni ridici jednotku a ovlada se na dalku ovladacem a nebo mobilem. Motor nenaskakuje,nema proc.jen cvaknes rano na ovladaci a prijdes k vytopenemu autu,nemusis skrabat okna nic.mimoto ulevujes motoru,jelikoz naskukuje jiz prohraty a taky ma optimalni spotrebu hned od startu. Jasne, je to pecka no, akorat taky dobra pecka je ta cena :-) Kolik jsi za to dal sakum pikum s montazi? 20? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Panáčkovi nestačí vyhřívaná sedadla on musí mít trenýrkovou teplotu v autě !! :lool: Parádní vychytávky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Trenyrkova teplota je fajna :lool: kazdopadne diky Jinak dneska umrela baterka, takze musim sehnat nejakou velkou mrchu......serie je asi 278mm dlouha, tzn. v nosici je jeste misto......narvu tam 315mm ? v tomdle rozmeru je nejsilnejsi varta 85ah, dneska tam mam 70ah.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 HOBLIK: JA BYL POUCENEJ MUSIS SI ZKONTROLOVAT JESTLI TI TO UTAHNE ALTIK, JESTLI BUDE STIHAT DOBIJET :lool: TAK SEM CHTEL SILNEJSI, ALE TYPEK V KRAMU PROSTE BYL STRKTNE PROTI NAKONEC JSEM TO USMLOUVAL NA SILNEJSI O 8AH :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Me taky umrela baterka... ale asi je to tim, ze jsem mesic s autem nejezdil. Necham ji nabit, ale myslim, ze i tak je slaba a hlavne nejaka neznackova :-D Takze doporucujete Vartu? Hoblik, kupujes to na nejakym eshopu? PS: kdyz vytahnu baterku, nestane se nic, ze, jenom se znulujou budiky... a auto budu muset zamknout klickem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Neboj,nestane se nic -jen ty budiky se vynulujou. Take jsem menil nedavno baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Jenze me asi trefi, nez tu baretku vytahnu. Mista tam moc neni, dratu je tam moc a vzduchovy filtr se mi demontovat nechce :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 (upraveno) Takze doporucujete Vartu? Je uplne jedno, jakou baterku koupis, je tam rozdil jen v etikete... edit: uz jsem to nasel http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1054176 Upraveno Prosinec 12, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.