Martin_TDi Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Co to máš za antiradar? Jsi s ním spokojený? Jak je to spolehlivé? Mám kámoše, který má Supa I TDi V6 a má tam taky nějaký antiradar a jezdí furt jako blázen (Praha-Ostrava za 2,5hod). Ale říkal mi, že nějaké radary mu to nezobrazilo a zaplatil fest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Beltronics Euro 65, klasicke rammery tj. bradavice v autech a mikrovlnky to vycucha perfektne, nektere laserove pusky taky, kazdopadne passaty R36 na dalnici vubec, a nove laserove trojnozky co maji nektere obce taky ne. je to tak pul na pul, ale pokud jezdis po meste normalne tak te muzou chytit jen pokud jses blb, aspon to je muj nazor. Ja ho mam rok, Praha-Frydek Mistek mam osobni rekord 2.35hod jeste s Fabii, a tuk tuku zatim mam od tech dementu pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Beltronics Euro 65, klasicke rammery tj. bradavice v autech a mikrovlnky to vycucha perfektne, nektere laserove pusky taky, kazdopadne passaty R36 na dalnici vubec, a nove laserove trojnozky co maji nektere obce taky ne. je to tak pul na pul, ale pokud jezdis po meste normalne tak te muzou chytit jen pokud jses blb, aspon to je muj nazor. Ja ho mam rok, Praha-Frydek Mistek mam osobni rekord 2.35hod jeste s Fabii, a tuk tuku zatim mam od tech dementu pokoj. "a tuk tuku zatim mam od tech dementu pokoj" nenadávej do dementů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Firemakin : proc ne, kazdy ma sotva maturitu a tvari se u tech prohlidek jak by sezral vsechnu moudrost sveta, jasne generalizovat nejde nikde, ale zatim za svuj zivot sem nepotkal policajta ktery by na me udelal profesionalni dojem, kazdy si na neco akorat hral. A jak vidim jaci lide se k ni hlasi, tak muj dojem je uplne v prdeli, lidi bezne rikaji, no co, stary nejsem, fyzicku jakz takz mam, tak pokud nesezenu praci jinde pujdu k policajtum :(pak se nediv ze to "nejlepsi" zkonci tam kde zkonci a lidi z nich maji prdel. Ja se jim nedivim, kdybych byl vidlak tak asi taky tak premyslim kdyz se to samo nabizi i nekde na billboardech. Bohuzel policie se musi podbizet, diky nizkym narokum na uchazece, a sluzba neni nic prestizniho jako jinde, je to proste pro nektere relativne zajimava forma jak realizovat sve male ego, ktere soukromy sektor poslapal, a ty zbytky dobrych policajtu pomalu zdrhaji pryc, jelikoz platy jsou nizke a system blbe nastaveny :(takze proto muj nazor tak stroze. To od policajtu v Nemecku by se mohli ucit. Tam je to jina - profesinální uroven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Naprostý souhlas, kamarád je z Německa, a českým policajtům se taky jen směje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Firemakin : proc ne, kazdy ma sotva maturitu a tvari se u tech prohlidek jak by sezral vsechnu moudrost sveta, jasne generalizovat nejde nikde, ale zatim za svuj zivot sem nepotkal policajta ktery by na me udelal profesionalni dojem, kazdy si na neco akorat hral. A jak vidim jaci lide se k ni hlasi, tak muj dojem je uplne v prdeli, lidi bezne rikaji, no co, stary nejsem, fyzicku jakz takz mam, tak pokud nesezenu praci jinde pujdu k policajtum :(pak se nediv ze to "nejlepsi" zkonci tam kde zkonci a lidi z nich maji prdel. Ja se jim nedivim, kdybych byl vidlak tak asi taky tak premyslim kdyz se to samo nabizi i nekde na billboardech. Bohuzel policie se musi podbizet, diky nizkym narokum na uchazece, a sluzba neni nic prestizniho jako jinde, je to proste pro nektere relativne zajimava forma jak realizovat sve male ego, ktere soukromy sektor poslapal, a ty zbytky dobrych policajtu pomalu zdrhaji pryc, jelikoz platy jsou nizke a system blbe nastaveny :(takze proto muj nazor tak stroze. To od policajtu v Nemecku by se mohli ucit. Tam je to jina - profesinální uroven. ¨Ja JA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Firemakin : proc ne, kazdy ma sotva maturitu a tvari se u tech prohlidek jak by sezral vsechnu moudrost sveta, jasne generalizovat nejde nikde, ale zatim za svuj zivot sem nepotkal policajta ktery by na me udelal profesionalni dojem, kazdy si na neco akorat hral. A jak vidim jaci lide se k ni hlasi, tak muj dojem je uplne v prdeli, lidi bezne rikaji, no co, stary nejsem, fyzicku jakz takz mam, tak pokud nesezenu praci jinde pujdu k policajtum :(pak se nediv ze to "nejlepsi" zkonci tam kde zkonci a lidi z nich maji prdel. Ja se jim nedivim, kdybych byl vidlak tak asi taky tak premyslim kdyz se to samo nabizi i nekde na billboardech. Bohuzel policie se musi podbizet, diky nizkym narokum na uchazece, a sluzba neni nic prestizniho jako jinde, je to proste pro nektere relativne zajimava forma jak realizovat sve male ego, ktere soukromy sektor poslapal, a ty zbytky dobrych policajtu pomalu zdrhaji pryc, jelikoz platy jsou nizke a system blbe nastaveny :(takze proto muj nazor tak stroze. To od policajtu v Nemecku by se mohli ucit. Tam je to jina - profesinální uroven. jsem to nemyslel nějak zle... naštěstí u PČR nejsem, jsem hned vedle ale s policajtama spadáme pod stejný služební poměr a ten je v současné době opravdu nastaven dost zle, proto staří dobří - zkušení policisté odcházejí a jejich fleky poberou mladí zobáci což je problém - nejsou zkušenosti apod. Ale za toto si samozřejmě může naše VNITRO, kdo chce kam, pomožme mu tam ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Praha-Frydek Mistek mam osobni rekord 2.35hod Tak teď jsi mě nasr.......Praha-Ostrava kdysi dávno ještě přes Hranice 2:38 !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Blondakxxx : ale to sem dal obycejnou FABII 1.9TDI s 100kobylama :)netroufam si odhadnout kolik by se dalo za stejnych podminek s Molikem .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Blondakxxx : ale to sem dal obycejnou FABII 1.9TDI s 100kobylama :)netroufam si odhadnout kolik by se dalo za stejnych podminek s Molikem .) Já jsem jel OI 1,9Tdi 66kw serie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Blondakxxx : Taky pekny snecek :)ale kdyz se jede svinzne a bez zbytecnych zdrzeni tak to pak frci .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Blondakxxx : ale to sem dal obycejnou FABII 1.9TDI s 100kobylama :)netroufam si odhadnout kolik by se dalo za stejnych podminek s Molikem .) S MOLÍKEM TAK DO 60 MINUT MACH 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Zkouset to radsi nebudu. Na to sem maslo, zatim sem se na vic ne 220km/h nezmohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 HOBLÍK POČKEJ DO JARA, PAK TO PRUBNEŠ NA MAX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Zkouset to radsi nebudu. Na to sem maslo, zatim sem se na vic ne 220km/h nezmohl :) S tím mám problém, že nemám zábrany, třeba na obchvatu kolem Hranic kde jsou tři pruhy, nová cesta, málo aut, sucho tak bych tomu dal max. !! PS: od té doby co jsem nasbíral pár bodíku tak jezdím o trochu rychleji než kloboukáři !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 No to auto uz se dost chveje, je pravda ze mam tlumice totalne KO, ale zkousel sem to taky u Hranic, a proste uz to bylo moc...uvidime na jare, ted to moc zkouset nejde mam pneu s rychlostnim indexem H - take zadna sranda moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak zitra se chystam na vymenu oleje a prikoupil jsem neco navic :)snad se to bude Molikovi libit. Jinak sem jeste delal dneska rozborku pristrojovky, abych se naucil je rychle vyndavat a nandavat. Chystam se na predelani podsviceni v domacich podminkach tak uvidime co z toho vznikne. Jinak pravdepodobne cely panel budiku vymenim za budiky z VW Bora sportedition, ziskam tim konecne tachometr do 260km/h, co se tyce podsviceni asi vyhraje varianta bila v vsude a pouze cervene rucicky aby mi to ladilo k budikum od Stacku .) budiky z giv sa daju jednoducho namontovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak dalsi nezbytne soucastky pro dalsi upravy dorazily .) Jinak kdyby nekdo chtel sehnat budicek STACK tak at pisne .)samo s dokladem. Ted jeste vyckat na hybridka :)to cekani je strasne .) ... este posli mi pls kolko by stali presne take stacky. ake maju podsvietenie? ked mas pls daj fotku ako vyzeraju v aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Mcsolle : Fotka je tady v temate urcite. Maji cerne pozadi, stupnice a rucicka je bila, napis stack je jediny cerveny. Budiky z Bory se daji namontovat, musi se jen prehodit slupka budiku z OCT I na Boru aby pasovaly srouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 (upraveno) Nejake nove hracky z dnesniho vyletu do Prahy 1.)Nove budiky s Maxikem z Bory :D 2.)DVD prehravac a prevadec na Video k navi DX, vzhledem k blbemu pokryti digi TV jeste davat nebudu :D Upraveno Listopad 10, 2009 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 hezky budiky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Pěkné pane , pěkné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 TOME BUDÍČKY VYPADAJÍ HÉÉÉÉÉZKY :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Jinak dobra prdel, tydle budiky jsou kurevsky presne, tam kde puvodni budiky ukazovaly 2 kila jedu sotva 180, a kdyz budiky ukazou 200, tak se bojim :)takze skodovacke budiky , aspon ty moje puvodni, to byla nepresnost sama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 A tak už se pochlub kde jsi byl na nákupy. :D Kdo ti to přehatoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Budiky sem sehnal od nejakeho manika z VW fora a dneska po ceste domu sem ho navstivil v Praze, prehodil, nakodoval Immo, a vsecko funguje jak ma .) DVD sem vyhandlil s Ladasem z Dieselpower fora, meli jsme nejake otevrene veci mezi sebou tak sme udelali naturalni smenu bez penez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 kdyz budiky ukazou 200, tak se bojim :D :D :lool: TOME NEBUĎ MÁSLO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Nejake nove hracky z dnesniho vyletu do Prahy 1.)Nove budiky s Maxikem z Bory :D 2.)DVD prehravac a prevadec na Video k navi DX, vzhledem k blbemu pokryti digi TV jeste davat nebudu :D Takze jsi nakonec sehnal s Maxikem ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Hezké hračky, testoval jsem budíky v OI a jdou na kilometr přesně s gps ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Jo jsou s maxikem :D no tak ty moje stare byly asi trosku kecky a nebo uz mi hrabe .)taky to testnu jeste s GPS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.