Spooky1 Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Hoblík. Za mě k vánocům pořídit vejfuk ať maj ty saze kudy lítat. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Verush : Co tim smejlikem chtel basnik rici ? Jen se směju představě te lavičky pro děcka :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Me zase vubec nesedi predstava Molika jak vozi deticky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Co říct kráááááása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 opravdu pěkna kara .foto moc pěkny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Ta prvni je Ps? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 co je ps pane ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 takova zkratka pro PhotoShop teda trosku doladen obrazek v pocitaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Urcite se doladovalo v nejakem programu :)ale to se musis zeptat uzivatelky Verush :)to je moje dvorni fotografka ja dodavam pouze fotici objekt .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 kraasa proste upllnaa bomba.. a ty fotecky moc luxus... ani sem nevedel ze mas uz RS naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 Sem dostal od zeny pod stromecek a uz sem nevydrzel a hned sem ho tam namontil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 27, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 A OPĚT ČERNÁ RAKEV V PLNÉ KRÁSE :( HOBLÍK MÁŠ TO PROSTĚ PARÁDNÍ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 S dovolenim fotografa pana Bruna128, sem vlozim par fotecek co se mu povedlo dneska udelat na mini srazu ve Stramberku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 S dovolenim fotografa pana Bruna128, sem vlozim par fotecek co se mu povedlo dneska udelat na mini srazu ve Stramberku :D Máš to parádní !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Vypadá skvěle ta Tvoje černá kára! :lool: Trochu Ti závidím automobilní pochopení Tvé ženy. :) Moje mi to sice trpí, ale jak řeknu, že jdu dělat něco do garáže, tak moc nadšená teda není! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Vypadá skvěle ta Tvoje černá kára! :lool: Trochu Ti závidím automobilní pochopení Tvé ženy. :) Moje mi to sice trpí, ale jak řeknu, že jdu dělat něco do garáže, tak moc nadšená teda není! :) Tak to ja mam dost podobny! :) ale uz chybi jen par veci a v lete uz tam moc chodit nebudu.. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 To ja mam celkem v poho, jen musim chodit vcas na jidlo. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 S dovolenim fotografa pana Bruna128, sem vlozim par fotecek co se mu povedlo dneska udelat na mini srazu ve Stramberku :lool: Pekne moc pekne mate este fotek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Jasan ze jeste se nejake foto najde. Snad nebude Hoblik nadavat, ze jsem mu to sem hodil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Kuci ale leskne se vam to jak psi kule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 teda fakt se ti to povedlo :lool: jak pěkně vypadá tak určitě ještě líp pojede.na tvým autě je vydět kus pořádně a poctivě odvedený práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 V poho panove hezke fotky se nikdy neodmitaji a ty stramberské se povedly :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Kuci ale leskne se vam to jak psi kule. To vis kazdy druhy den lestim na mycce ale tez uz tomu laku dam chvili pokoj :)jinak to budu mit za chvili jak huberta ..... az na plech.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 vseho moc skodi... :lool: ja uz asi letos nebudu umyvat vubec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak tak do dalsiho srazu na auto nesahnu s houbou a vodou :)maximalne vysaju vnitrek jelikoz dneska sem si tam zase naslapal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 jo to závidím takhle naleštěný auta v tomhle ročním období, já to mám jak prase .. počasí mi moc nepřeje, když se rozhodnu že bych to umyl, tak padá ten bílej hnus nebo prší, pak vyrazím pryč a ty pitomci začnou vozit řípu, takže si řikám že jsem udělal dobře že jsem to nemyl .. mimochodem, ty poklice vypadaj moc pekně, normálně nemám poklice rád, ale tyhle sou suprový :) a celkově to máte oba povedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Parádička ! :) lesk(lo)ne se to krásně,joo černa je černa .) .) a jede to ještě líp :( ;) Jinač moc peknej avatar ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 jo to závidím takhle naleštěný auta v tomhle ročním období, já to mám jak prase .. počasí mi moc nepřeje, když se rozhodnu že bych to umyl, tak padá ten bílej hnus nebo prší, pak vyrazím pryč a ty pitomci začnou vozit řípu, takže si řikám že jsem udělal dobře že jsem to nemyl .. mimochodem, ty poklice vypadaj moc pekně, normálně nemám poklice rád, ale tyhle sou suprový :) a celkově to máte oba povedený :( Diky ze jsi nam to pochvalil, Ani to tak casto nemeju, jen kdyz vidim ze je venku hnus , jedu druhym autem a Hoblik to myslim taky tak resi. No a co se tyka tech poklic, taky se mi malo ktere libi. Podobnej styl jsem videl na audi a pak kdyz jsem toto zahledl na netu, za celkem slusnou cenu , napadlo me koupit do nich ty znaky a myslim ze se to docela povedlo. A jsem rad ze se libi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Parádička ! :) lesk(lo)ne se to krásně,joo černa je černa .) .) a jede to ještě líp :( ;) Jinač moc peknej avatar ;) :P Avatar se povedl :)s prispenim vsech .)a ja sem zaes ani nehnul brvou jenom zaparkoval auto a je to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.