Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
Ja bych nerekl, ze padne predek stejne se zadkem.. videl jsem celkem dost octavek s -35 a vsechny maji ten predek vyssi a u kombika koor..

Tohle je blbost hele, gravitace tu pruzinu stlaci dolu upe stejne.. ja mam napriklad ted stlacenou na 100% auto nefunguje moc spravne

Tak tak chlapy sori ,ale tak jak tady píšeme s konwasem každý TDI je jiný mě se tohle stalo asi u 3 aut :)

Odkaz ke komentáři
Tak tak chlapy sori ,ale tak jak tady píšeme s konwasem každý TDI je jiný mě se tohle stalo asi u 3 aut :palec:

No jen je mě divný, že když se vyměněj jen pružiny tak se to občas stane a kdo měnil komplet podvozek tak to měl dycky správně... Proto mi to nejde do hlavy...

;) moc se tesim :lol:

Mi taky... a jsem zvědavej na tvý pocity. Já si porád nemůžu užít do sytosti... Je to jak úplně nový auto...

Odkaz ke komentáři

Tvrdost zatim niijak nepocituju :)mel sem stare tlumice tak vybite ze mi to pripada klidnnejsi ted. Jo trosku si to poskoci na nejake vlne, ale je to uplne jine poskoceni nez predtim, ted porad vim kam jedu, predtim sem jen odhadoval kam to auto odskoci...ale zatim mam malo najeto. tak uvidim.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...