Ciza Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 (upraveno) Zdravím pánové, tak si včera jedu z Blanska a koukam na pravy zrcátko jak pri vetší rychlosti a pod plynem jakoby motorek silel a zrcátko se pohupovalo nahoru a dolu, tak zastavim a zducham do toho jako spravnej odbornik prstem, a ejhle nic, drizi to tak sedam jedu a zjistuju ze kdyz vyradim a spomalim tak pohoda, ale kdyz jedu trochu rychleja a pod plynem znova. Tak su nasranej ze mam porad nejakej problem a s tim dojedu dom. Pak sednu s mladou a vsechno ji nasrane povidam, ona do toho nejakou pripominku ktera v takove chvili klidne nasranyho chlapa privede k silenstvi, ale zduchla do toho jinak, a hlasi " ono to tam jezdi " a ejle, ta svine sklicko se od toho zrcatka odlepilo!!! Krve by ve mne nedorezal, ale neni to tak hrozny jak kdyby se splasil motorek. Takze foto posilam i svinstvo kterym sem to po zkontrolovani vyhrivaci spiraly prilepil. Ja hold mam porad nejakej problem s tou novodobou stodvacou. Upraveno Duben 30, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Dneska jsem si vsiml, ze mam stejny problem, jen to mam castecne odlepene, myslis, ze to muzu slepit normalnim sekundakem? edit: slepil jsem to chemoprenem, tak snad bude drzet svina, jinak tam dam silikon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Válí se mi doma nepoškozený pravý zrcátko, kdyby někdo chtěl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Sory Michale, ctu to az ted, chemopren by mohl drzet, u me silikon zatim bez problemu i po vedrech tak to snad prezije i nadale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 V pohode, diky, zatim drzi i pres vedra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.