poklop88 Odesláno Listopad 4, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2020 Přeji hezký den všem, Chtek bych se prosím zeptat. Nějaká zkušenost u Octavia 3 rs TDI 2.0, 130kw. Při servisu jsem zjistil, že na klimakompresoru vidim na remenici rosit klimatizací. Je to jakoby to přímo rosilo ve středu te spojky, co je na kompresoru. Mate s tím někdo zkušenost? Myslím, že bude potřeba vymenit pouze nějaké gufero, nebo těsnění. Ne snad celý kompresor. Klima běhá. Místo jsem očistil a budu čekat, odkud to poleze. Děkuji za případné rady a postřehy. Fajn den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marfan Odesláno Listopad 5, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2020 Mne na mojej RS sice netiekol, ale vydaval taky divny zvuk ked nebol pod zatazou. Spojka samotna sa nedodava, musi sa menit komplet kompresor. Myslim, ze aj v tvojom pripade to bude tak, ze budes musiet dat novy kompresor. Mna stal 235€ robota bola cca 150€ aj naplnou. Mne tam inak chybala polovica chladiva aj ked bol system tesny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
poklop88 Odesláno Listopad 5, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2020 Právě teď, marfan napsal: Mne na mojej RS sice netiekol, ale vydaval taky divny zvuk ked nebol pod zatazou. Spojka samotna sa nedodava, musi sa menit komplet kompresor. Myslim, ze aj v tvojom pripade to bude tak, ze budes musiet dat novy kompresor. Mna stal 235€ robota bola cca 150€ aj naplnou. Mne tam inak chybala polovica chladiva aj ked bol system tesny. OK, diky za info. Ni ja jsem se jeste zkousel poptavat po servisech. Jestli by nekdo pretesnil ten klimakopresor a pry by se na to mela dal sehnat nejaka sada tesneni. Tak by to pak mozna slo bez vymeny kompresoru. I kdyz s tou vymenou spis uz pocitam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.