miata11 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 čau chtěl bych snižit koktu tak o 35/35 poradí někdo nějakej podvozek asi jen pružiny. za nějaký rozumný peníze popř kdyby někdo něco měl tak nabídněte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 jestli mas penize, tak jdi do celyho podvozku... jinak pruzin je spousta Eibach, H&R, Weitec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 tak sem si sehnal pružiny z RS máte stím někdo zkušenosti ? o kolik si to sedne ? kdyžtak hodte foto kdo má.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Nikdo nema nema RS pružiny na sve O2 ??? docela bych potřeboval vědět jak to vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 No RS pružiny na O2 vypadají jako ... jako O2 RS ne? Podívej se na nějaké fotky eReSek, detaily blatníků a uvidíš. Myslím že je oproti sédii snížený -30mm Ale komplet RS podvozek není jen o pružinách. Taky tlumiče, stabilizátory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 prave nekdo řika že je to o -30 neko zas -15 jak vypada rs vim ale jde me o to jestli to nekdo daval na normalni o2 jen pružiny a okolik se to snižilo.jasny že když dam jen pružiny tak nebudu mit podvozek s rs vlastnostmi jde me jen o vyšku vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 origo RS je oproti serii -12mm... navic RS ma sportovni tlumice s kratsi pistnici...nezkousel bych pruziny RS na tlumice standart...sezen si pruziny H&R, treba jako mam Ja, Storm, Nikita RSka je porad koza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 dobře to jsem chtel slyšet odkud jso prosimte kupoval HR a na kolikvyšli diky popřípade odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Ja tady..cena byla tehda o neco nizsi... http://www.rusmich-tuning.cz/sport-pruziny_d1972.html Jinak se daji HRka velice levne koupit na nemeckem Ebay... dalsi stranka kde maji solidni ceny je http://www.alu-pneu-kola.cz/data.php?r=44&...2B1Z%252C%2B2WD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 super diky moc ja jsem našl toto co na to říkaš ? nepoznam z toho zdali jde o 2pružiny nebo celou sadu 4pružin http://cgi.ebay.com/H-R-Federn-Altea-Toled...=item5ad58b53fe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Ja bych spise volil katalogove cislo 29261-2, je to na zatizeni napravo od 1020kg, jinak je to podle me urcite sada 4 pruzin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 takže ten odkaz co jsem poslal bys bral nebo ne ? tam je jaky zatížení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 ne ten tvuj ne, ty jsi dal 29261-1 coz je do 1020kg, takze koukni sem http://cgi.ebay.de/H-R-29261-2-35MM-SKODA-...=item5d29023895 kazdopadne tezko radit, kdyz nevim, co mas v technicaku, koukni do velkeho a podivej se na zatizeni naprav! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 takže ten co si poslal ty je ten spravnej jo ? takže nebal by ses toho že me dojdou jen 2pružiny ? Jinak ti moc dekuji za radu v tydnu je obědnam pak sem hodim fota jak to vypada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 ne, dojdou 4...koukni nejprve jeste do toho technicaku...budes tam mit napsane zatizeni naprav, pak muzeme vybrat konkretni typ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 tady je techničak nejak to tam nevidim tak jestli to z toho vyčteš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Tak predni napravu mas 1000kg a zadni 1100kg ... takze bych asi radeji vzdal ty pruziny, co jsem ti doporucil ja... ja mam na obou napravach 1100kg, nejspis kvuli naftovemu motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 oki dam tedy na tebe a vezmu tycos poslal diky moc jsem rad že se semnou o tom nekdo pobavil a dobře me poradil.pak nahodim foto jak to budu mit hotovy.diky moc jinak tva okta je parada ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Taky jsem uvazoval o tom, ze by RS mohlo jit niz. Prece jenom tech 12 mm je nic moc. To uz ten priplatkovy sportovni podvozek je niz Co byste doporucili na moje auto - a aby mi neskrtaly kola - 8x18" ET 35, pneu 225/40 ? Zatizeni na obe napravy je 1 100 kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Kully, tvuj rozmer disku, ma presne Storm...on ma pruziny HR -45-50mm a co ja vim, tak neskrta.. Nicmene si myslim, ze u tebe by bohate mohly stacit pruziny jako mam ja, tedy HR -35mm, jelikoz mas tlumice se spor.charakteristikou, ktere maji kratsi pistnici, takze by si to mohlo sednout tak akorat a skrtani by hrozit nemelo Shrnuto, plati pro tebe stejne pruziny jako pri miatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Diky. Ale pry HRka jsou tvrde, co treba jine znacky ? Jsou nejake zkusenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Eibach muzes zkusit.. Ja jsem s HR max spokojeny, nijak extremne tvrde mi to neprijde, na foru je mam ja,storm,nikita,rosta19, tak se jich poptej na jejich nazor...HRka jsou dobre v tom, ze se pry dobre snasi s origo tlumici a nemusi tudiz byt HR tlumice...Storm uz mel na svoji oktavce i pruziny Eibach(tusim) a pak je prave dal pryc a poridil HRka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 Ted prave nevim ktery vyrobce dodava pruziny pro Skodovku, ale pry od nej se dobre snasi nizsi pruziny s origo tlumici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 9, 2010 Sdílet Odesláno Květen 9, 2010 pro skodovku dodava tusim Eibach..aspon ten sportovni podvozek za priplatek je eibach.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 No vidíte, co se člověk všechno nedozví, já mám ten příplatkový sportovní, ten by měl být -30mm a doteď jsem si myslel, že to je ten samý podvozek jako RS. Michale díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 miso bohuzel neni aspon ted ne. Zadni je monroe, mozna ze pruziny jsou eibach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Nevim jak je to ted, ale sveho casu, kdyz ses na strankach skody podival na prislusentstvi a tam sport.podvozek, tak tam bylo napsane Eibach...tezko rict, co maji ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 nevim jestli tam byl eibach, vim ze s tim tenkrat prisel Luke288 ze mu to prislo v krabici eibach, jsme to spolu predtim nez jsem prehodil tlumice probirali a prisli jsem na to ze to mozna bylo jen od pruzin. Kazdopadne kdyz se mi jelda dival na zadni tlumic nez mi ho poslal tam bylo vyrazeno monroe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Tak oni mohli nahradit eibach za monroe a uvadi to ted jako stejne cislo dilu, fakt nevim, tj fuk, tu se resi spis pruziny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 pridam zkusenost. na 2.0tdi jsem dal pruziny rs. sedlo to o cca 1cm. mel jsem to o necely cm sedly na zadek, tak se to vyrovnalo. zadek rs ani davat nebudu, bylo by to zase sedly. jizdni pocit z rs pruzin je stejny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.