Stifmeyster Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak minuly tyden probehl maly unfall ;) Srazil jsem jelena a ani on ani okta uz to nerozdejchaly. Bohuzel nemam nafoceno ted uz se auto opravuje. Chladicovka byla az na motoru a ktomu se jeste otevrela kapota takze sklo taky. Cely predek se bude menit akorat levy blatnik zustava. Nema nekdo navic masku kdyz menil treba za tuningovou ? a pravy blatnik ? vse ostatni uz mam DIKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak minuly tyden probehl maly unfall :D Srazil jsem jelena a ani on ani okta uz to nerozdejchaly. Bohuzel nemam nafoceno ted uz se auto opravuje. Chladicovka byla az na motoru a ktomu se jeste otevrela kapota takze sklo taky. Cely predek se bude menit akorat levy blatnik zustava. Nema nekdo navic masku kdyz menil treba za tuningovou ? a pravy blatnik ? vse ostatni uz mam DIKY uuuuha tak to nasere toto... ;) tak uz nech je Octa co najskurej vylecena a jezdi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Už asi dva roky se mi ve sklepě válí tahle maska http://www.milotec.net/maska-milotec-s-cer...ia-facelift.htm Mám ji ve stříbrné metle, pokud by jsi měl zájem, tak mi písni SZ, rád se ji už konečně zbavím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Už asi dva roky se mi ve sklepě válí tahle maska http://www.milotec.net/maska-milotec-s-cer...ia-facelift.htmMám ji ve stříbrné metle, pokud by jsi měl zájem, tak mi písni SZ, rád se ji už konečně zbavím :D Cenim si nabidky ale tahokov neni nic pro me a navic mi sef v praci nabizi stejnou a zadarmo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Tak okta ma uz novou chladicovku, chladice, saharu a vyztuhu. Ted se bude menit celni okno a dily do lakovny. Potom koupit novy svetla a cely to spasovat. Nastesti to nebylo nijak hnuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Jsem uplne prehlidnul ze je tady dalsi Stribrne combi v 4x4 jako mam ja akorat mladsi. Mas ji moc hezkou a k te jizde ve snehu jen dodam: 4x4 je N.O.1 :D A k jelenovi tak maximalne: Parohac jeden blbej :D Jinak ji mas moc peknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 máš havarijko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 tam nekde pod tim bilym je chudak okta. Takhle dopadla po ceste z prace a nemit 4x4 tak bych asi spal v praci. Totalne zavata cesta skoda ze jsem nemel fotak. dokonce jsem zapadnul bylo tam tolik snehu ze si okta lehla na bricho ale po nekolika pokusech jsem se vyskrabal To jsi měl kliku, já jsem zapadl a nebýt 20 let kolemjedoucí fiesty na slikách tak bych tam byl pěkně dlouho...... To byla ostuda. 4x4 a ležela na břuchu jak mrtvola.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Ono se to nezda ale s haldexem se clovek musi naucit jezdit. Na uplnem snehu nebo ledu ji drztet porad v otackach a jinak je to silenost. Mel jsem i Terrano I kde byla tezka 4x4 vcetne uzaverek a to byla teprve prdel. Ale haldex je haldex. Dlouhou dobu jsem s tou svou jezdil nez funkcniho ESP a ted si na nej tezce zvykam. Nekdy mi spis prekazi a dostava me tam kam nechi. Ale to je vse jen muj nazor. A taky jsem videl PV3S lezet na brise a pomohl az navijak o strom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Ja ESP nemam a ani o nem neuvazuji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Takze okta uz je v lakovne. Akorat stale cekam na blatnik objednany z obautodily.cz uz asi tyden jinak s novyma svetlama to vypada pekne nez ty stary opiskovany. Bohuzel havarïjku jsem nikdy nemel protoze jsem neveril ze ji budu potrebovat ted se mi to vymstilo. A ESP taky nemam ikdyz jsem si myslel ze ho maji vsechny 4x4 tak asi ne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Njn... dle statistik, ma havarijni pojisteni tak 20% aut.... ale to myslim ani ne 20... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Tak to je fajn,ze uz lakujes. Ja si treba Havarijko ted budu davat. Uz jen z duvodu pripadne kradeze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 mám havarijko a vyplatilo se mi už jinak zdravíčko Kube :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Cus Mišeli. Ja si pivko dam az po jidle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Tak auto uz je opravene doma - zitra nafotim :lool: Ale co je horsi ze se mi podelal central ve dveri u spolujezdce. Nevim jak je otevrit moturek jen tak divne rachta a nic. Docela blby ty dvere nejdou jinak otevrit ani zevnitr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 trikrat hura :lool: aspon Ty jsi stastny a mas auticko doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 tak auto konecne opravene, umyte a olej vymeneny. Fotky z projizdky + domecek jaky by se mi moc libil ;) mimochodem majitel uz je pry za mrizemi ale ta zahrada u toho a za domem vybeh kde ma nejaky exoticky jeleny a dalsi zver fakt luxusni sidlo mam zkazenou naladu jeste ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 pan majitel, patri mezi ty prumerne cechy? jinak okta krasna ;) hezky vylestena :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Tak dnesni mensi offroad kvuli fotce a skoncilo to sedrenym naraznikem holt octavia neni do terenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 SUPER fotky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 spinave podzimni foto. Jinak dnes jsem byl na horach a zjistil sem ze nefunguje 4x4 :( blbne mi abs tak ze by to melo spojitost ? prislo mi ze 4x4 slo dokud se nerosvitila kontrolka abs pak uz hrabal jen predek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 takze to abs bude mit zrejme vliv na nefunkcnost haldexu :( hlasi mi to chybu ridici jednotky abs. nekde asi spatny kontakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 No to je celkem mozne protoze je to vsechno propojene vcetne esp a abs a podle toho ti to rozdeluje vykon na napravy a jednotliva kola takze to muze byt tim. Treba mas v haji nejaky snimac na kole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak ABS vyresene. Prolezl jsem komplet kabelaz a byla zaoxidovana kostra pod baterkou konecne vse funguje i 4x4. Tady video jak jsem startoval oktu po tydnu stani na mrazech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Těžký start :) Já jsem to po dvou nocích v -26°C neroztočil... baterka, i když je tři roky stará už to neutáhla a musely pomoct kabely. Ale ten zvuk po naskočení byl stejný... Zetor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Jestli vas to uklidni, tak u benzinu je to stejny zvuk :D Aspon u me teda :D Kazdopadne okta zaslouzi pochvalu, ze naskocila po takove dobe v mrazech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Tak pridavam fotecky z letosni dovolene v Chorvatsku. Octavka nas dovezla bez problemu tam i zpet :) celkem najeto 3000 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 pěkné fotky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.