Aleš Vrátil Odesláno Prosinec 25, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 Chci se zeptat. Nejde mi nastartovat, problém je ten, že když zastrčím klíč do spínací skřínky tak s ním nejde pootočit. Ani se nesepnou kontakty. Volant je volný. Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 25, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 S největší pravděpodobností je vadný mechanismus zámku řízení, při větším nájezdu celkem běžné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aleš Vrátil Odesláno Prosinec 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 Díky. Volal jsem do Škoda servisu a řekli mi o vložce ,oprava cca 2500 až 3000kč. Ale jestli ji vymění celou, tak nevím. Sám se do toho pouštět raději nebudu, když čtu co je potřeba rozebrat atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Prosinec 25, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 Měl jsem něco podobného na jiném autě a tam pomohlo pořádně prolít WD. Chvilku to trvalo, než se to uvolnilo, ale funguje už přes rok bez omezení. Třeba to nepomůže, ale zkusil bych. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 25, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 Taky mi odešla a měnil jsem jsem to celý, jak spínačku tak vložku. Spínačka objednána u jELDY v CCautodíly a zbytek ve škodovce podle VIN, abych nemusel měnil klíče. Mě se to rozsypalo tak, že jsem to ani zdechnout nemohl a ani klíč jsem ze spínačky nevyndal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.