petr66 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak mám takový zvláštní el. problém - měnil jsem celý zapalovač, samozřejmě se mi povedlo to vyzkratovat, tak jsem vyměníl pojistku a namontoval nový zapalovač, žarovička svítí ale zapík nehřeje. A další problém jsou el. ovládaní zrcátek, když nastavuju pravý tak jde nastavovat samostatně a když nastavuju levý tak jde i s pravým společně, je to normální nebo je v čudu ovladač zrcátek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 to ovladani zrcatek je normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Květen 4, 2010 Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 Tak mám takový zvláštní el. problém - měnil jsem celý zapalovač, samozřejmě se mi povedlo to vyzkratovat, tak jsem vyměníl pojistku a namontoval nový zapalovač, žarovička svítí ale zapík nehřeje. A další problém jsou el. ovládaní zrcátek, když nastavuju pravý tak jde nastavovat samostatně a když nastavuju levý tak jde i s pravým společně, je to normální nebo je v čudu ovladač zrcátek? Jaký máš rok výroby? Nemáš jenom zmáčký vypínač stahování oken zadních dveří? (Vypínač je na ovladači řidičovy dveře) Zrcátka pro model rok 2000 - toje normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr66 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Jaký máš rok výroby? Nemáš jenom zmáčký vypínač stahování oken zadních dveří? (Vypínač je na ovladači řidičovy dveře)Zrcátka pro model rok 2000 - toje normální. Je to 03, ten čudl asi zamáčklý mám, vím že jsem si tím hrál a zkoumal jeho činnost, že by vyřazoval i zapalovač? Bylo by to celkem logický. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.