Lukasss Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Čus kluci, na diagnostice mi to ukazuje, chyby s NOx snímačem, chtěl bych se zeptat jak to vyřešit a nebo jestli je problém jinde, který by to mohl způsobovat. nic jinýho to neukazuje, jen snímač Nox a v autě, tak svítí ta oranžová kontrolka motoru Jestli se prostě musí koupit přímo ten snímač i s jednotkou za těch mastných 14 500 korun a nebo jestli to jde jinak přikládám foto, tak snad budete vědět víc jak já dík 0 Quote Link to comment
motorpower Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 V Praze vypnu a je klid.. 0 Quote Link to comment
Lukasss Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Jo zapomněl jsem napsat motor to je 2.0 fsi 110kw BVX a je to 4x4 scout 0 Quote Link to comment
cico86 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) ahoj...ak ti to pomoze bojoval som s rovnakou chybou....stale mazanie chyby cez diagnostiku, nakoniec som skusil kupit z aliexpresu len koncovku s kabelom a za skusku nic nedas...demontaz, lambda sla pekne dolu nad ocakavania...prestrihnutie kabelu, spojenie kabelou, zmazanie poslednej chyby a skuska ci je vsetko OK...mam zatial 400km a chyba sa nevratila(do vymeny sa chyba objavovala cca kazdych 30km)...ja som mal jednotku dobru a len som menil koncovku- lambdu...uvidime jak dlho to bude fungovat...nova je nezmysel kupovat-13tis KC...da sa zohnat aj z vrakoviska- cca 3500kc ..ale neni zaruka ze to bude cajk... Edited June 25, 2021 by cico86 0 Quote Link to comment
Recommended Posts