Lucík Luciáš Jarešová Odesláno Únor 18, 2021 Sdílet Odesláno Únor 18, 2021 Zdravím mám problém nejde mi zařadit rychlost po chvilce zkoušení se to povedlo jednička jde s těžká nevíte co by to mohlo být? Je to Octavie1 ...66kw 1.9dekuju za veškeré rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 18, 2021 Sdílet Odesláno Únor 18, 2021 třeba špatnej spojkovej váleček ten na převodovce múže protejkat a zavzdušnovat se juknout pod manžetu a jak tam bude brzdová kapalina je čas dát novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucík Luciáš Jarešová Odesláno Únor 18, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2021 Moc děkuji nechám zkontrolovat dnes už to šlo zase dobře doufám že to nebude nic závažného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hatoslav Odesláno Únor 24, 2021 Sdílet Odesláno Únor 24, 2021 Nájsť na you tube videjko a vyladiť na prevodovke celý mechanizmus radenia. Možno pomôže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zika Odesláno Březen 21, 2021 Sdílet Odesláno Březen 21, 2021 Taky jsem měl po koupi mé Octavie obrovský problém s řazením jedničky a někdy i trojky. Nechal jsem dát komplet novou spojkovou sadu a bez výsledku. Nakonec výrazně pomohla výměna oleje v převodovce. Tím bych začal. Dával jsem Castrol Syntrans Transaxle 75W-90. Jsou ho tam necelé dva litry. Pak může být problém s lanovody řazení. Prvně ale určitě začít tím olejem, je to záležitost za 1000,- Kč cca i s prací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.