Golfino Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Ahojte mam auto cca tyden. Radio na CD skoro vše mam doma na mp3 tak že nemam co poslouchat jedině radio. Ale příjem je velice rušivý? Jak mám zesílit příjem autoradia? Nebo mám vyměnit antenu? Nechce se mi ale rozkuchavat tyden nove auto :D uvažuju že vyměním sklopnou antenu za normální na šroubování ale nevim zda to pomuže. Napadla mě i vysuvna antena do blatniku ale nevim jak bych ji tam uchytil. A ještě vrtat do kastle to je blbý ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 jestli jsem to dobre pochopil, tak tam mas neorigo radio? a nezapomnel si tam dat fantomovy napajeni anteny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Vrtat díru do kastle na anténu? ;) Člověče, to není sto dvacítka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 ja vim ale nevim jak to vyřešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 a to fantomovy napajeni tam mas? zkus vyndat radio a zkusit jeho prijem se zastrcenou antenou a bez. a radio mas origo nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 chtelo by to vic informaci treba jak se z tebe kubbik zatim marne snazi dosat zda mas extra zesilovac pokud nemas skoda auto radio. Pokud ano uved model. Jinak celkove plati ze SA radia maji horsi prijem FM signalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Květen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Čaute. Mám na moji O2 velice špatný příjem. Pořád se to ruší a tak se to nedá moc poslouchat. Četl jsem tu na foru že jsou v O2 dvě anteny. Kde najdu tu druhou? Nebo kde koupim nějakou rozdvojku abych si napojil druhou antenu a někam ji schoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 co máš za rádio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Květen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Asi stream. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 antena má takový zvláštní konektor ale to maji asi všechny škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 tak to máš jenom jednu anténu.. dej radio na diagnostiku, možná ti odešel kabel nebo anténa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mefisto Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Je třeba naflashovat STREAM a bude to v klidu je na to sdělení od škodovky přímo pro STREAM dělá se to běžně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 A jak na to? diagnostika mi hlasi otevrenej okruh anteny, ale nikde sme ni nenasli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Je třeba naflashovat STREAM a bude to v klidu je na to sdělení od škodovky přímo pro STREAM dělá se to běžně ;-) Zeptám se asi blbě, ale je možnost stáhnutí Firmwaeru, který tuto chybu opravuje? Pokud se to dá naflashovat přes VAG přijde mi zbytečné za to vyhazovat peníze u Škodovky, když bych si to doma mohl udělat sám. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Doma flash rádia neurobíš, bohužiaľ jedine cez VAS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Devil... Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Doma flash rádia neurobíš, bohužiaľ jedine cez VAS. Aha tak nezbývá než zajet do Škodovky, díky za reakci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.