Folda Odesláno Únor 27, 2021 Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 (upraveno) Ahoj, mám tu věc, která mě čím dál víc se*e a chtěl bych s tím něco udělat. Po zaparkování se interiérová světla v autě rozsvítí až při otevření dveří. Rád bych, aby se světla rozsvítila už při vypnutí zapalování tlačítkem. Dá se to někde nastavit (nakódovat)? Díky Upraveno Únor 27, 2021 uživatelem Folda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cannis Odesláno Únor 27, 2021 Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Nejspíš máš ve dveřích vadný mikrospínač Odesláno z mého H8216 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Folda Odesláno Březen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Proč myslíš?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 (upraveno) Nene, u kessy je to tak standard. Když máš zapalování na klíček, rozsvítí se to po vytažení klíčku. Tak nevím, jestli to půjde nakódovat. Upraveno Březen 5, 2021 uživatelem Beuticek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Folda Odesláno Březen 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Tak to mi přijde dosti nedomyšlené 😕 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Březen 5, 2021 Sdílet Odesláno Březen 5, 2021 Nevím proč. Já s tím nemám sebemenší problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Folda Odesláno Březen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Vypneš motor, chceš si posbírat klíče, peněženku, manželka vzadu obléct mimino...a musíš otvírat dveře nebo rozsvítit manuálně...někomu to vadí, někomu ne 🙂 škoda, že nikdo neví, jak na to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cannis Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Otestuj po vypnutí motoru, otevřít postupně dveře u spolujezdce a vzadu. Řidičovy evidentně vyzkoušené. U kterých se ti rozsvítí. Odesláno z mého H8216 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Folda Odesláno Březen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Rozsvítí se to u všech. Já potřebuju, aby se to rozsvítilo po vypnutí zapalování, kdy chci posbírat věci z auta a pak teprv otevřít dveře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.