Přejít na obsah

P.T.-ho Vivi

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Ahoj Romane. Žiju :D Jen mám nějak moc práce jak doma, tak v práci :( Fórum teď poslední dobou spíš jen tak proletím. Ale jak na to tak koukám, budu muset zas doplnit nějaké novinky k Vivince :lol:

G550 je krásný kousek, to je pravda :D Já "mám" něco trošku menšího - Learjet 60XR :lol:

post-72-1268300969_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Ahoj Romane. Žiju :lol: Jen mám nějak moc práce jak doma, tak v práci :lool: Fórum teď poslední dobou spíš jen tak proletím. Ale jak na to tak koukám, budu muset zas doplnit nějaké novinky k Vivince :D

G550 je krásný kousek, to je pravda :lol: Já "mám" něco trošku menšího - Learjet 60XR :(

Tak zadny vylomeniny hele... :D OK-ACH meli jeste nakonec docela stesti, ze s sebou nevzali velkou masinu co sla proti nim... :D

Odkaz ke komentáři

Zitny: o ACHu radši ani nemluv ;) Nechápu jak někoho v obchodní dopravě může něco takového napadnout :)

Romariooo: Já jsem móóc spokojený tam kde jsem ;) Ne že by se mi nelíbilo nějaké větší letadlo, třeba takové Jumbo ;) Ale maximálně mi vyhovuje režim business aviation :palec: Jinak do aerolinek bych mohl klidně hned (dokonce stačí i těch 200h, co má člověk po základním výcviku), v tomhle není rozdíl mezi "velkými" a "malými" letadly. Ale jak říkám, jsem maximálně spokojený tam kde jsem, takže mne zatím aerolinky netáhnou :lool:

Odkaz ke komentáři

Ze to vubec nekoho napadne delat v noci, dyt to nema ani zadnej efekt... pritom zaletet to spravne neni takovej problem, akorat to nesmi bejt holt trouba...

Jinak Kellner ma prave toho Gulfstreama petku myslim... N680GA

A tady z domu jezdi tim divnym velkym mercedesem, R-Klasse. Bydli ve stejny ulici jako Milous Jakes, ten zas ma zigula... :P

Odkaz ke komentáři
  • o 8 let později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...