vorlajz Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 proč furt řešíte na těch TURBO motorech váhu vzduchu??? vám to nejede bo co??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Protoze kdyz mel Doli pripojenou diagnostiku, hazelo to chybu vahy vzduchu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 no já jen, že tu plno lidí vynáší TSI do nebes a už tu valná větši z vás flashuje jednotku bo co a taky řeší problémy s váhou vzduchu.... tak já jen doufám, že bude VIVInka v poho! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Jj, s motorem zatim zadny problem ;) Podle technika ze servisu ta chyba mohla byt tim, ze bylo odpojene napajeni vahy vzduchu a zapnute zapalovani. K cemuz mohlo dojit pri tom, kdyz mi technik z Constructu odblokovaval zamek radicky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 super! :) tak hlavně, že je to OK!!! ;) kolik máš už najeto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Mam pocit neco pres 7tisic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Dobře, že to nakonec nic nebylo! Ať ti to lítá.. ve vzduchu i Laurince 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 7 tis? to je nějak málo ne??? to v poslední době dávám za 2 měsíce... já vím, jsou tu i tací, co najezdějí víc.... ale na můj vkus mě to přijde, že jezdím až moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 vorlajz: nebo spíš na tvůj motor moc, že už se přestává trochu vyplácet ne? 3500 km/měsíc není málo, pokud nejezdíš nějaký dálkovky do zahraničí nebo na dovolenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 U mne je to tak normalni - najedu tak 12-15 tisic za rok.. Navic letos do toho prislo vic veci, kvuli kterym jezdim min - jednak byla Vivi nekolikrat v servisu, cimz jsem ji nemohl pouzivat, a jednak ted nejezdime se zenou moc dlouhe trasy, protoze je tehotna a v tehotenstvi se moc cestovat nedoporucuje.. Puvodne jsme dokonce planovali dovolenou autem v Normandii, to by se Vivinka docela projela :) Ale kvuli mimi z toho seslo a uzivame dovcu v Cechach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Cau P.T., uz mas ty modry zarovky do denniho sviceni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Mam :lool: Jen nejak nestiham zpracovat fotky.. Momentalne mam PIAA Xtreme White v dennim sviceni, Nokya Hyper Yellow v mlhovkach. Kdyz jsem videl tu nadhernou bilou barvu denniho sviceni, uvazuju ze dokoupim i obrysovky stejne, protoze i kdyz ke xenonum dava Skoda Osram Blue ci co to je, tak porad nejsou uplne bile. Zato to denni sviceni mne fakt dostalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 ..a co to je za bílé žárovky na to denní svícení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 No to by mě taky zajímalo, možná to budu řešit ledkami od superfattyho, ale žárovka by byla asi snadnější k montáži. Pošli fotku, prosím (nejlépe jednu s původní žárovkou a druhou s tou novou). Mohl bys mi, prosím, napsat, jak lehce vytáhnout tu mlhovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Storm: Dyt to tam pisu :) PIAA Xtreme White :( LF: Fotky doplnim hned jak bude cas. Ad mlhovka - presne podle navodu, vytahnes krytku vedle mlhovky (jde to dost ztuha), pak pres vzniklou diru stlacis pojistku mlhovky a mlhovku vysunes.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Tak konecne nejake ty fotecky :) Nejprve vymena denniho sviceni. Foceno pred upravou, s jednou novou zarovou a po uprave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 To same vymena mlhovek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Dve fotky za dne - nove zarovky delaji pekne barevne efekty i kdyz jsou vypnute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 No a protoze jsem omylem objednal dvoje zarovky do denniho sviceni, tak jsem druhy par dal do zpatecky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 No a Vivi taky dostala nove nalepky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 to denni sviceni vypada good ... jen se mi moc nelibi za svetla ten modry odlesk ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Krásná práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Diky za pochvalu :) Ty odlesky mne taky trosku mrzi, ale to same je u mlhovek - zlute odrazy. Co se da delat.. Bez odlesku by to nejspis musely byt LEDky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 to je fakt ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Pavle: rozhodně je ten rozdil moc znatelný a jednim slovem se to povedlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Je to dosť poznateľný rozdiel, dobrá voľba... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 presne nekam k te liste si chci dat tu nalepku oc taky, ale zena hlasi ze si mysli ze to nebude pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Musis ji presvedcit, vypada to fakt dobre :) Neni to moc napadne, rekl bych celkem elegantni :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 rikal jsem si ze to dam primo na tu listu, musim potka velkeho sahyba koupim de a uvidime mozna ja jedne strane nad svetlo jako ma rosta a na druhe uz vubec a nebo na listu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Mas vyhodu ze mas predFL - ja na FL nemuzu dat nalepku nad svetlo, vypada to divne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.