Divad77 Odesláno Březen 29, 2021 Sdílet Odesláno Březen 29, 2021 Zdravím,jsem majitelem OIII,2.0 TDi,4*4,neustále mi svítí systém ESP,senzor tlaku a nejde start -stop,po napíchnutí mi ukázalo chybu :Datová sběrnice ,chybějící odezva,nic víc ,nepotýkal se někdo s tím samým ? Do toho se přidaly i nefunkční parkovací senzory.Auto jinak bez problemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 29, 2021 Sdílet Odesláno Březen 29, 2021 udělat výpis celého auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Březen 29, 2021 Sdílet Odesláno Březen 29, 2021 Píšeš dotaz do kategorie pro Octavia 1 [emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 29, 2021 Sdílet Odesláno Březen 29, 2021 Zatím přesun do OIII elektrika podle toho co z toho vyleze tak to tu zůstane a nebo to pujde do sekce motor a podsekce daného motoru pokud se ovsem dozvíme o jaký motor se přesně jedná [emoji85] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Březen 30, 2021 Sdílet Odesláno Březen 30, 2021 Když ti svítí ESP, kontrola tlaku v pneumatikách a porucha start-stop systému, tak je chyba v čerpadle Haldexu. Auto funguje dál, ale pouze jako předokolka. Podívej se na pojistku, může (ale nemusí) být spálená. Jinak oprava - čerpadlo stojí 7 500 Kč, hydraulický olej a cena práce dle servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 30, 2021 Sdílet Odesláno Březen 30, 2021 Může ale nemusí, hlavní je výpis závad z celého vozu. Jinak čerpadla 4x4 hodně odcházejí z důvodu špatného intervalu výměny oleje výrobcem, prakticky je nutnost přejít na starý systém 1x za 60 000km, jinak v systému vzniká sajrajt, který zalepí saní čerpadla, to se pak upeče. Pak následuje výplach s výměnou čerpadla a výměny po 30tkm, aby se systém co nejvíce vyčistil. Auta kde 4x4 funguje a mají velký nájezd na jednu náplň oleje je potřeba dle stavu vypouštěného oleje také vypláchnout + vyndat čerpadlo a vyčistit sání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakub_cross Odesláno Říjen 19, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2022 Dobrý den, mužů se zeptat, jak jste vyřešil teda závadu? Čím to bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mk_73 Odesláno Únor 20, 2023 Sdílet Odesláno Únor 20, 2023 Dobrý den, mám Octavia 3 2.0 TDI 4x4 a mám stejný problém: svítí ESP, senzor tlaku, nejde čtyřkolka a nejdou parkovací čidla. Chtěl bych se zeptat jak jste tento problém řešili vy. Diagnostika píše, že se jedná o vadu (žádná odezva) řídící jednotky HALDEX. Divad77 řešil stejný problém, zajímá mě jak tuto vadu odstranil. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 21, 2023 Sdílet Odesláno Únor 21, 2023 Ve většině případů je vadná RJ Haldex, dostane se do ní vlhkost, celkem klasická závada aut z Německa, hodně se tam solí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.