Nereusek Odesláno Duben 18, 2021 Sdílet Odesláno Duben 18, 2021 (upraveno) Zdravím, na mé Octavii 2 wRS 147kw 2.0TSI prosakuje olej na svíčky, z čehož jsem usoudil, že se pravděpodobně jedná o těsnění víka ventilů, v servisu mi automechanik řekl, že je to DOHC motor, tudíž musí jít dolů rozvody, udělat se nový, protože se k víku jinak nedostane ( Což by mě výměna těsnění, když těsnění stojí něco okolo 300-500,- vyšla na cca 10 000- 15 000,- - včetně rozvodů, vyměnu mot. oleje, přetěsnění víka ) Je opravdu k víku tak těžký přístup, nebo se opravdu musí dělat tyhle úkony pro výměnu těsnění za pár stovek ? Jsem laik, takže se radši zeptám. Díky ✌️. Přikládám sem obrázek motoru - http://imgway.cz/s/1CL2 Upraveno Duben 25, 2021 uživatelem Nereusek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Červen 19, 2021 Sdílet Odesláno Červen 19, 2021 Samozřejmě nemysl, další mehanik ci neumí TSI, nic nového. Jinak samotné rozvody jsou cca 10k jen materiál, bez oleje bez filtru, bez těsnění víka. Jen pro info. YouTube jsi hádám nezkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bruno47 Odesláno Duben 22, 2023 Sdílet Odesláno Duben 22, 2023 V 19. 4. 2021 at 0:33, Nereusek napsal: Zdravím, na mé Octavii 2 wRS 147kw 2.0TSI prosakuje olej na svíčky, z čehož jsem usoudil, že se pravděpodobně jedná o těsnění víka ventilů, v servisu mi automechanik řekl, že je to DOHC motor, tudíž musí jít dolů rozvody, udělat se nový, protože se k víku jinak nedostane ( Což by mě výměna těsnění, když těsnění stojí něco okolo 300-500,- vyšla na cca 10 000- 15 000,- - včetně rozvodů, vyměnu mot. oleje, přetěsnění víka ) Je opravdu k víku tak těžký přístup, nebo se opravdu musí dělat tyhle úkony pro výměnu těsnění za pár stovek ? Jsem laik, takže se radši zeptám. Díky ✌️. Přikládám sem obrázek motoru - http://imgway.cz/s/1CL2 No nevím také mi to přijde že mechanik chce jen vydělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 24, 2023 Sdílet Odesláno Duben 24, 2023 jak moc ? udělal bych PCV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.