Jump to content

Tažné zařízení na Octavia 3 po faceliftu? pevné, nebo odnimatelné?

Recommended Posts

• 1 year later...
V 26. 4. 2021 at 10:52, Dakie napsal:

Podívej se do štítku do kufru, jestli tam máš kód 1D0 nebo 1D7.. Podle toho poznáš, jestli máš přípravu pro tažné nebo ne. V podstatě jak rolbař psal, pokud máš přípravu, stačí jen koupit železo a zásuvku.

Pokud nemáš přípravu, musíš koupit ještě i kabeláž a jednotku, aby to komunikovalo s autem.

Doporučuji zajet za rolbařem a on ti na místě řekne, co a jak 😉 Je to autorizovaný servis Octavia Clubu.

Zdravím, předpokládám správně že 1D0 je bez přípravy a 1D7 je s přípravou pro tažné? 🙂

• 1 year later...

A kde ho najdu? Štítek u rezervy nemám. Ve velkym techničáku mám psané váhy vozíku. Ale jak poznám že má auto přípravu? Nebo když jsou psané váhy tak auto už přípravu musí mít? Díky za odpověď 

Edited by dodoo1

I když je váha soupravy v techničáku, tak to automaticky neznamená že máš přípravu. Na ten štítek se podívej do kufru, není u rezervy, ale více vzadu, skoro až za rezervou, tak na jedenácté hodině. Jinak bývá štítek vylepen v návodu, na druhé straně.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018

• 1 month later...