mhradim Odesláno Červen 20, 2021 Sdílet Odesláno Červen 20, 2021 Zdravím Vás a prosím o případné poznatky. Včera jsem zaregistroval u své octavie takové divné drnčení...při vyšší rychlosti. Od překročení cca 180 km/h se to začne ozývat, do té doby ani náznak. Zdá se mi jako by to šlo od středového tunelu, kolem řadící páky, ale jistý si nejsem. Přikládám nahrávku, co jsem pořídil a kde je to slyšet. Setkal se někdo už s tímto zvukem? Nápady po čem pátrat k odstranění? 🤔 pazvuk_OII Děkuji 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 20, 2021 Sdílet Odesláno Červen 20, 2021 Pokud budeš jezdit podle předpisů o provozu na pozemních komunikacích, tak věř mi že tohle je zbytečný dotaz.Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Červen 20, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2021 Tohle je pro mě opravdu velmi užitečná a přínosná rada, co k vede k tomu zvuku...jako fakt že jo. Děkuji 👍🏼🙄 A jako hejt to byl také dobrý a beru. 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.