kinkian Odesláno Červenec 8, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2021 Zdravím pánové, nefungují mi přední mlhovky, žárovky se tváří že jsou OK, ale do patice nejde vůbec šťáva. Zbytek světel jede jak má a podle manuálu nemají mlhovky vlastní pojistky. Na palubovce se ikona rozsvítí, tak předpokládám že v otočném vypínači chyba nebude. Má někdo prosím nějaký nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 9, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2021 Kontrola prasklých žárovek ti svítí? Kdy ti fungovali naposled? výbavový stupeň vozu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinkian Odesláno Červenec 10, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2021 Kontrolka sviti prave. Vis co, koupil jsem to pred dvema mesici a zjistil to nedavno. Vybava bude zaklad, pouze okna a zrcatka v elektrice, hf a hlasove ovladani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 11, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2021 Zjisti přesný výbavový stupeň nebo vyfoť datový štítek, v něm je i to jestli auto mlhovky má nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinkian Odesláno Červenec 12, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2021 E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 7UF = Navigační přístroj-Standard I8E = Rádio Standard (Gen2) 1KD = Kotoučové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 7MM = Exhalační předpis EU6 Plus 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic G01 = Tlumení přední HH7 = Pneumatiky 205/55 R16 91V 4UP = Airbag řidiče a spolujezdce s kolenním airbagem a vypínáním airbagu spolujezdce L04 = Okruh pérování 04 B14 = Země typových zkoušek-ITÁLIE (SAN MARINO, VATIKÁN) 3QM = 3-bodový samonavíjecí bezpečnostní pás vpředu 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag J0V = Baterie 380A (69Ah) QI6 = Interval prohlídek vozidla 30000 km nebo 2 roky (variabilní) 8GG = Alternátor 110A Takže asi ne, jsem pako, taky mě to mohlo napadnout samotného. Když je to teda takhle, je potřeba je dozapojovat nebo pouze softwarově zapnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 23, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2021 zkontroloval bych tedy jestli k mlhovkám vedou vůbec kabely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinkian Odesláno Srpen 4, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2021 (upraveno) Kabely jsou, jsou zapojené v žárovkách ale nejde do nich vůbec šťáva. Zkusím jedině teda projít celý svazek kam to vede v motorovém prostoru Edit: Na pravé straně rozpojený konektor, chyba ostraněna, šrámy na ruce zalepeny a vše funguje. Díky za pomoc. Ať vám to jezdí. Upraveno Srpen 25, 2021 uživatelem kinkian 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.