Přejít na obsah

Gray TDI sportline

Doporučené příspěvky

Tak to budes muset vymenit IC, turbo, svody, brzdy vetsi budes taky potrebovat atd... :palec: To uz neni jen o chipu. Radsi nekde neco nastuduj o tom.

Tech 105 kW je tak hranice pro seriovy komponenty. Kdyz budes chtit vic, budes do toho muset trochu zainvestovat. Doporucuju zacit vymenou trysek, jinak to budes platit vsechno 2x.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

no tak jo ;) uvidíme co s tím. Chtěl bych auto vyhnat trošku výš,protože u mě zůstane minimálně ještě 4 roky:) ale tak uvidíme. Snad to dopadne. Hlavně si zakládám na tom, aby vše fungovalo jak mělo a žádné kompromisy. Sjeté gumy atd :P No, houmiku budu o tom přemýšlet do budoucna. Brácho díky za pochvalu a doufám, že nějaké našetřené prachy dáš do kupy a koupíš pořádné kolesa;) auto je pak úplně o něčem jiném. Tak šetři :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak jsem si na rady bráchy, že auto vypadá hrozně, sundal denní svícení a budu ho dávat na reklamačku do auto kelly. (nesvítí asi 4 diody na každé straně) Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s reklamací v auto kelly. Díky.

To Houmik- Jak ti to auto jede s tema 105 kw na těch kolech? Mi to s těma 17kama kleslo hodně znatelně,ale zase spotřeba nahoru ani moc nešla.

Stejně se pořád nemůžu ubránit pocitu, že jak sem tam jedu s kamošovym 2.0tdi 103kw, tak že to jeho auto nejede a tahne jen tisíc otáček a zase hned řadíš. Je to možné? Díky za info.

Odkaz ke komentáři

Moc to ani nepoznam, ze jsem nasadil 17". Jen treba ve 190 km/h uz pak neni takovy zrychleni jako na 15". Kdyz jsem jeste nemel upravu a nahodil ty 17tky, tak to bylo znat hodne, to je fakt. Spotrebu mam na zimnich tak 4.8 litru a ted se mi to zvedlo na nejakych 5.2, jezdim s autem jen dalky. Na letnich bez upravy jsem mel 5.4 litru.

To ja rict nemuzu, ze auto nejede, spis obracene. Zatah na dvojku a trojku je uplne paradni. Vezl jsem ted slecnu a honil jsem se s policejni ST220. Po jizde rekla, ze to nejak moc tlaci do sedacek. :wacko: Bych te nekdy svez, ale bydlis dost daleko... :)

Odkaz ke komentáři

Maxime chip je znat a to ze fakt hodne. Je to prvni krok. Nech si prvne udelat ten chip a pak premyslej nad upgradem harwaru. Ja jsem prvni dva dny po chipu nesel spotrebou pod 7l. Ted neni problem na dalce jit na 5,8l. Mesto neresim jezdim jak se mi zachce ale jak pise Houmik tak dvojka,trojka je zatach jak hovado, u me jeste i ctyrka, mam kratkou prevodovku.

Odkaz ke komentáři

Kube: To mi prave prijde jako kravina a urcite to napise vic lidi. :wacko: Je treba si uz na zacatku rozmyslet, co s tim chces delat, jinak ty upravy zaplatis zbytecne 2x. A podle me na tech 150 koni staci trysky + chip, jsi tam za slusny penize a auto hodne ozije. Maxim psal, ze chce mit auto jeste tak 4 roky, nejakou logickou uvahou mi vychazi, ze je zbytecny delat vetsi upravy, stejne se ti to nevrati a 4 roky utecou jako voda, zbytecne by v tom utopil hodne peneze. :)

Odkaz ke komentáři

Tak ja mam jen chip a trysky jsme nedelal. A mam necelech 150koni..... Kdybych dal trysky tak nebudu delat celej chip znova. Jen se to doladi a cena je jina. Jasne udelat to naraz tak je to zas o necem jinem a taky zalezi co mas v zakladu za motor. Ano mas pravdu cpat do toho 80tis na cca 180hp je raketa a nesmysl. Dle me.

Odkaz ke komentáři

To ja rict nemuzu, ze auto nejede, spis obracene. Zatah na dvojku a trojku je uplne paradni. Vezl jsem ted slecnu a honil jsem se s policejni ST220. Po jizde rekla, ze to nejak moc tlaci do sedacek. :) Bych te nekdy svez, ale bydlis dost daleko... ;)

To jsi vozil tu slecnu octavii 2.0Tdi? nebo svoji. Na kolik tak vyjdou trysky. Asi více do motoru zasahovat nebudu. Zatím jsem ještě student a brigád taky moc není, taktakže bych to viděl na ty trysky a chip. Chip budu dávat určitě od Funa. Ještě ted začínám vyřizovat pojištění proti krádeži. Na rok to je pod 3000Kč, což mi příjde super za ten klid:)

Odkaz ke komentáři

Svoji jsem ji vozil samozrejme. Ja mel trysky za hodne dobre, material i s praci a nalazenim za 5.500 Kc. Kdyby si mel vazny zajem, tak mechanik, co mi ted dela auto, taky upravuje svoji OI a menil trysky za PP 764. Muzu se ho zeptat, jestli neprodava ty jeho Sprint 764. Za ty trysky od nej bych klidne rucil i osobne.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ne, ale nefungovaly mi mikrospínače a jak to kluci rozebrali, tak zjistili, že je na tom nějaká chyba, že je něco ulomené. Vše funguje jak má, zamknu, odemknu, ale nerozsviti se mi svetlo v aute a na palubovce mi to neukazuje, ze jsem vubec dvere otevrel, takze si odemknu, sednu si a když do půl minuty neotočím klíčkem, tak se auto samo zamkne a začne řvát alarm. Na pytel.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Tak xenony vyčištěny a svítí pořád špatně. Prostě musím koupit nové paraboly a vyměnit je, ty moje jsou bohužel propálené. Nevím jestli to na fotkách půjde vidět. Jinak už se chystá velká věc. Dorazily černé blinkry, nějaké drobnosti, RS nárazník a pořád si pohrávám s myšlenkou černé nebo karbonové střechy a černý nebo karbonový vrch křídla. Umí někdo s virtualtuningem? Chtěl bych se na to podívat, jak by to vypadalo, než to zaplatím a udělám. Díky moc.

post-2836-0-87271800-1330376978_thumb.jpg

post-2836-0-80443800-1330377036_thumb.jpg

post-2836-0-10569400-1330377173_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si včera trochu odlišil vůz. Sice k tomu bude mít asi hodně lidí co říct, ale moc se mi to líbí. Jinak asi už je nejvyšší čas nechat nastříkat RS nárazník ;) Má někdo na octavce TDI rs nárazník bez snížení? Nebo mi prosím řekněte o kolik je nižší RS octavka oproti normální. Díky

post-2836-0-61432300-1330968909_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Chlapi může mi někdo poslat kód z dokladu o koupi autopotahů od firmy MAD ? Mám je z druhé ruky a na jejich ofiko stránkách musím mít kód abych otevřel sekci s instalací potahů.Potřebuju to jen proto, že všichni mě straší jak to je těžké nasadit a že to nikomu nejde a nešlo atd. Díky moc za případné kódy nebo rady. Mějte se:) Až nasadím, tak dám foto;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...