Přejít na obsah

Gray TDI sportline

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to se 17kama kolama? Je to moc náročné na podvozek a tlumiče? Nebo se to ještě dá. Díky za info. Jinak hážu foto jak jsem sundával tažné:blink: Někteří možná řeknou, že jsem magor, ale máme doma pickupa a tažné autu nesluší :smich: A auto mých snů a asi né jen mých. Napište, kdo by ho chtěl taky ;)

post-2836-1291068685_thumb.jpg

post-2836-1291068724_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,delší dobu jsem tu nebyl a Ty máš uděláno tolki změn !

Xeny - super cenovka, tak jen ať dobře slouží a nepálí se Ti výbojky. Taky se mi líbí, ale když už bych do toho šel, tak jedině tak jak to má být, s ostřikama, náklonovýma čidlama na napravě. A to je dost pěněz (cca 10 tis.Kč)

Spotřebu jsi seškrtil fest, tak to jsi lepší. Já jsem se nejmíň dostal na 3,2l/100Km, za míň to neumím.

Jo a tažné na Octavii - jedině origo odnímatelné - když je sundané, tak nikdo nepozná že tam něco je.

Mustang - libovka na víkendy !!!

Odkaz ke komentáři

Já měl odjímatelné:blink: Ale stejně tam byla ta blbina dole docela dost vidět. Ostřiky na světla budou na jaře sna už v RS narazníku:) A chtěl bych tu koncovku co máš ty :smich: ale chybí prašule, pač jsem teď dával našim 14 000 z brigády a už jen necelých sedm a je auto celé moje;) Mustang je paráda:)

Odkaz ke komentáři

Ja mam 17", letos na jare jsem delal GO predni napravy. Jezdim prave taky z vetsi casti po dobrych cestach, takze ja jsem spokojeny. Mohl jsem jit jeste do 18" :blink: nekoukal jsem, jestli mas auto snizeny, ale na tech 17" by to chtelo trochu dolu, jinak to vypada jako koza ;)

Odkaz ke komentáři

To ma ještě čas, teď ještě visím našim 7000 posledni splatku a na jaro chystam RS naraznik a koncovku (koupit a hodit do narazniku) a potřebuju sehnat tapec pravych pednich dveří. Kámoš mi ho dneska při zavírání dveří probodl koncovkou pásu :palec: je tam díra jako vrata!!!

To houmik: Jak mas nahonenych tech 105kw? Jen chip nebo jeste neco? DIky

Upraveno uživatelem Maxim
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...