Miroslav Poláček Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Ahojte Byl jsem s autem na diagnostice, protože mi nějak netáhne octa. Diagnostikovali mi, že nejspíš někde uniká tlak. Říkali že dost často to bývá u intercooleru. Nudil jsem se a tak jsem vyšrouboval pár šroubků v podběhu a podíval se. Jsem laik a nevím jestli je normální, že je slyšet i cítit jakoby foukání kolem něj. Trubky do něj i z něj vypadaly neporušeně i pevně přidělané. Jen jestli si myslíte že ten zvuk jde z vniřku IC nebo to uniká z něj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 To bude nejspíš ten hliníkovej chladič intercoleru buďto prasklý,nebo prodřený..Viděl sem tu někde ve vlákně kluka,co ho měl nereálně prasklý..Nejlepší ho je vyndat a tlakem otestovat..A rovnou pročistit..Bývá tam z turba za čas nějaký olej..Vyndání je jednoduché a rychlé.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Intercooler Mrkni do mého vlákna hned na první stránce jsou fotky a tam je zobrazen i můj případ prodření IC plastovým "náhubkem". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobec oct Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Môžte aj nám laikom trošku priblížiť, kde a ako sa dostanem k tomu intercoleru? Mám rovnaký problém s nízkym výkonom a už si neviem s tým dať rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Intercooler se nachází viz obrázek...Já ho sundal,že sem oddělal přední kolo a lehce na heveru a pak uvidíš..Drží to na několika 6-tkách šroubech a nějaký torxy..Pak vysunout z hadic a je venku(spodem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobec oct Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Ok, ak tak na to pozerám, tak asi najrozumnejšie by bolo zhodiť predný nárazník + výztuhu a mal by som ho mať ako na dlani, alebo sa mýlim? Lebo toto je moja posledná záchrana, už som vyskúšal všetko možné aj nemožné, no auto si stále žije vlastným životom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Zdar, taky budu vyndavat IC a čistit (ještě jsem to nikdy nedělal). Měnil jsem si minulý týden ten malý černý tlumič na napínáku kl.řemene, musel jsen sundat sání mezi IC a EGR a když jsem viděl,co je tam za mazutovej humus, chystám se vše sundat a vyčistit (IC i AGR). Sundavat nárazník se mi ale nechce, půjde to tím podběhem ? Díkes za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Půjde to i bez sundání nárazníku v poho..Dělal sem to už..A nevěřily by jste..kolik už bylo nasbíráno oleje před tím ic..Je to plastový bazmek takový.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobec oct Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Tak vyzerá to tak, že môj problém s nízkym výkonom je zažehnaný. Totálne zaseknuté naklápanie lopatiek na turbe, ktoré som kúpil ako repasované so zárukou od nemenovanej firmy a najazdil som na ňom cca 3600 km. Neuveriteľné, dávajte si veľký pozor, od koho diely nakupujete, lebo ja som z toho bol už na prášky. Vyskúšalo sa všetko možné, no problém sa stále nedarilo vyriešiť, lebo problém s turbom nás ani vo sne nenapadol, keď bolo v podstate "nové". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Tak tu napiš kdo prodává takové díly, ať víme na koho si dát pozor. Takhle budem vědět houby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobec oct Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Jedná sa o firmu Milan Kopecký, Turbo - repas, Lichnov u Krnova. Cena nebola vôbec ľudová, 7500 kč za repasované turbo, no asi nie moc kvalitne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jarda254 Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Ahoj. Nevim jak ty, ale ja jsem spokojen. Mam opravene dve turba a ok. Mozna se stane nekdy chyba (reklamoval jsi to?), ale ja se umim domluvit. TAK TO DRUHE MAM ZA 6500- A TO JE SAKRAROZDIL- nove muzu mit za 14000- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.