Přejít na obsah

Snižený výkon

Doporučené příspěvky

Ahojte

Byl jsem s autem na diagnostice, protože mi nějak netáhne octa. Diagnostikovali mi, že nejspíš někde uniká tlak. Říkali že dost často to bývá u intercooleru. Nudil jsem se a tak jsem vyšrouboval pár šroubků v podběhu a podíval se. Jsem laik a nevím jestli je normální, že je slyšet i cítit jakoby foukání kolem něj. Trubky do něj i z něj vypadaly neporušeně i pevně přidělané. Jen jestli si myslíte že ten zvuk jde z vniřku IC nebo to uniká z něj?

Odkaz ke komentáři

To bude nejspíš ten hliníkovej chladič intercoleru buďto prasklý,nebo prodřený..Viděl sem tu někde ve vlákně kluka,co ho měl nereálně prasklý..Nejlepší ho je vyndat a tlakem otestovat..A rovnou pročistit..Bývá tam z turba za čas nějaký olej..Vyndání je jednoduché a rychlé..

Odkaz ke komentáři

Zdar,

taky budu vyndavat IC a čistit (ještě jsem to nikdy nedělal).

Měnil jsem si minulý týden ten malý černý tlumič na napínáku kl.řemene, musel jsen sundat sání mezi IC a EGR a když jsem viděl,co je tam za mazutovej humus, chystám se vše sundat a vyčistit (IC i AGR).

Sundavat nárazník se mi ale nechce, půjde to tím podběhem ?

Díkes za odpověď

:)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak vyzerá to tak, že môj problém s nízkym výkonom je zažehnaný. Totálne zaseknuté naklápanie lopatiek na turbe, ktoré som kúpil ako repasované so zárukou od nemenovanej firmy a najazdil som na ňom cca 3600 km. Neuveriteľné, dávajte si veľký pozor, od koho diely nakupujete, lebo ja som z toho bol už na prášky. Vyskúšalo sa všetko možné, no problém sa stále nedarilo vyriešiť, lebo problém s turbom nás ani vo sne nenapadol, keď bolo v podstate "nové".

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Guest Jarda254

Ahoj. Nevim jak ty, ale ja jsem spokojen. Mam opravene dve turba a ok. Mozna se stane nekdy chyba (reklamoval jsi to?), ale ja se umim domluvit. TAK TO DRUHE MAM ZA 6500- A TO JE SAKRAROZDIL- nove muzu mit za 14000-

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...