ticak Odesláno Říjen 28, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2021 Ahoj, budeme kupovat Octavia 3 predface 4x4 a mě se k smrti líbí Scout, co obnáší přestavba exteriéru na Scout a, kde by se daly ty komponenty sehnat a na kolik by to přišlo? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 28, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2021 Tak proč nekoupíš přímo Scouta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ticak Odesláno Říjen 28, 2021 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2021 Protože výhodná koupě Octavia 3 kombi 4x4 z firmy, kde s ní jezdil 1 opatrnej člověk. Zajímá mě jak moc by to bylo náročné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jerry Odesláno Prosinec 1, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2023 Tohle téma mě aktuálně taktéž zajímá... Může na to někdo prosím po 3 letech už odpovědět? Já tohle auto mám a chci ho předělat 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 1, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2023 zaplatit přistup sem https://www.partslink24.com/ nebo nějaký podobný web, sehnat VIN scouta a můžete porovnávat a zjišťovat jestli je to jen o nalepených plastech nebo o něčem víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.