Přejít na obsah

Náhle prasklé zadní sklo

borlan

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Pivnice sa vykrádajú hocikedy cez deň, sklá na autách sa rozbíjajú.... Peknú dobu si to žijeme. Aspoň že voči všetkému sa dá nejak chrániť dopredu. Aj keď jasné, že každá tá jedna strata riadne zamrzí. Lebo opletačky máš potom len ty a nikto iný, aj keď dostaneš nejakú tú finančnú útechu od inštitúcie.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Čo ti ja viem, ja som bol v servise cez Hornet, asi to nie sú všetko ich servisy, myslím, že tam majú dohodnuté skôr nejaké svoje pôsobenie. A teda oni všetko s poisťovňou riešili, ja som nemusel nič vybavovať. To vie byť niekedy asi aj väčšia pomoc ako rýchla oprava 😂

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Niekedy je najväčší komfort práve v tom, že človek nemusí behať po poisťovni a papierovať. Keď to servis vybaví za teba, je to veľké plus, hlavne ak sa človek nevyzná alebo nemá čas. A áno, tie zmluvné servisy bývajú často partnerské, nie priamo vlastníctvom značky, ale aj tak to môže fungovať veľmi dobre, ak majú dobré vzťahy.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

@snupy Dobre sa pytas, lebo casto sa taketo veci riesia len medzi ludmi, ale realne dokazy nikto nevidel 😅 Osobne si myslim, ze vo vacsine pripadov to nerobia rozdielne, zaplatis, spravia. Ale moze sa stat, ze ak niekto riesi skodu cez poistovnu, tak sa servis mozno skor rozhybe, lebo vedia, ze to bude preplatene a rychlejsie vybavene.

@autickar Tiez mam taku skusenost, ze v servise ich az tak nezaujimalo, odkial tie peniaze idu, hlavne, ze pridu 😄

Odkaz ke komentáři

v reale som nezazil, ze by niekde povedali „neurobime, lebo nie je poistka“. to su take tie urban legends, co sa siria medzi ludmi, ale ked prides do normalneho servisu, tak ich zaujima jedine to, ci sa to bude platit hned alebo cez poistovnu 🤪 takze toto je uplne bezpredmetne si myslim. radsej sa treba zamerat na to, aby bol ten servis v pohode, ze mas istotu, ze to spravia rychlo a tak ako sa to ma.

Odkaz ke komentáři

urcite sa najdu pripady, kde sa nieco pokazilo, ale povedzme si na rovinu, to sa moze stat aj v restauracii, a neznamená to, ze ti inde nevaria dobre. cize skor fakt zalezi na konkretnom servise, nie na tom, ci to ide cez poistku alebo nie. v normalnom servise sa ta nikto nebude pytat, ci mas alebo nemas poistku ako prve. 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

vela ludi si povie, ze "to este pocka", ale pri skle je to doslova otazka casu. staci vacsia zmena teploty (co momentalne vobec nie je problem, aby sa stalo. pomaly kazdy den je taky, ze tie teploty sa menia behom minut niekedy mam pocit) alebo maly otras (to tiez nie je problem na tychto nasich skvelych cestach) a prasklina sa rozsiri. potom uz ani oprava nepomoze a musi sa menit cele sklo 😅

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ani nevrav. ja musim teraz nove zimne kupit. tak som to krasne odkladal, az si ma to samozrejme pockalo a uz sa tomu nevyhnem. zase nie som taky blazon, aby som jazdil na zoslahanych letnych, ktore vlastne tiez budem musiet kupit. no bohaca. hadam sa nic dalsie uz nepritrafi 😅

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Však kúp celoročné, taká zima tu nebýva, že by boli haldy snehu, aby si vyslovene potreboval zimné. Tiež som to tak riešil ešte vlani a stále sú fajn. Takto aspoň nemusím prezúvať. Nehovorím, že je to nejaké sakra náročné, ale tak načo, keď sa to dá takto. 

Odkaz ke komentáři

hlavne nie letne. vsetko ostatne je prijatelne. dnes u nas prvy raz mrzlo takto rano a to sa dalo pekne krasne prstom ukazat, kto ma co na aute obute. uz som si zvykol, ze v dazdi chodia ludia ako potentovani. toto je dalsi level. tesim sa 😄 ale to sme asi uz daleko zasli, od zlych gum nahle sklo asi nepraskne 😄 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...