Jirkara Odesláno Listopad 17, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2021 Čaučau, mam dotaz, auto mi teďkom v zimě začalo dělat, takovej nepravidelnej praskavej zvuk, mohly by to být vstriky, ale vykon není nižší, a spotřeba je taky ok. Mohly by to být ty vstriky, nebo něco jineho? Setkal se s tím někdo? Díky :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 17, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2021 (upraveno) Praskavý zvuk je široký pojem, může to být více věcí, lze identifikovat když otevřeš kapotu nebo to dělá v zátahu ? hodnoty vstřiků jsou v pořádku? máš je proměřené? Upraveno Listopad 17, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkara Odesláno Listopad 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2021 před 8 minutami, Radas napsal: Praskavý zvuk je široký pojem, může to být více věcí, lze identifikovat když otevřeš kapotu nebo to dělá v zátahu ? hodnoty vstřiků jsou v pořádku? máš je proměřené? Hodnoty jsem neměřil takže nevím, teď nejak na dnech to odvezu změřit. Jooo to jsem zapomenul napsat, jde to z pohledu na motor z levé strany motoru. Když jsem v autě, a auto je v zatahu tak to nejde vubec slyšet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 17, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2021 může to být klidně i volnoběžka nebo ložisko napínací kladky jako jsem to měl já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkara Odesláno Listopad 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2021 před 11 minutami, Radas napsal: může to být klidně i volnoběžka nebo ložisko napínací kladky jako jsem to měl já Ok já jsem kladky nedávno měnil, volnobezka mě nenapadla moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 18, 2021 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2021 mě to dělalo tento zvuk, mrkni na video a posuď jestli je to to samé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkara Odesláno Listopad 18, 2021 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2021 před 2 hodinami, Radas napsal: mě to dělalo tento zvuk, mrkni na video a posuď jestli je to to samé Jako je to hodně podobný, u mě je to, ale možná o něco tišší, protože v autě to není vubec slyšet, pokud bych nevystoupil z auta náhodně z auta tak bych to neuslyšel😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.