Gangbing Joe Odesláno Prosinec 25, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2021 Zdarec. Než seženu nové sedačky, rád bych vyřešil problém na stávajících. Konkrétně na té nejpodstatnější - řidičově 😁 Popis závady: Když nastavím zádovou opěrku do téměř kolmé polohy (snažím se držet rovná záda), během jízdy se opěrka sama posune přibližně o 10° zpět. Když se na sedačce začnu kroutit a tlačit zády do opěrky, je ve štelovací matici cítit pohyb (sama se otáčí jako bych nastavoval opěrku). Při dosažení určité polohy se zastaví a dál neklesá. Dá se po částečné demontáži mechanismus seřídit, či dotáhnout? Mám v garáži ještě jednu sedačku s deformovaným uložením kolejnic. To znamená, že bych musel odmontovat opěrku od sedáku, sundat čalounění plus molitanové výplně a to celé přehodit. Proto mi bude milejší jakákoli jiná (čti snadnější a časově méně náročná) operace. Dík za tipy a rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 25, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2021 U starych sedacek jsem mel stejny problem, vyresil jsem to koupi jinych lepsich sedacek 😃 Treba ale nekdo napise, jak tento problem odstranit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 25, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2021 Měl jsem podobný problém(opěrka šla špatně regulovat, poloha směrem k volantu šla pouze za pomocí potáhnutím opěrky sedačky rukou s otáčením regulace), mechanika polohování byla zasviněná tak jsem ji profouknul vzduchem a namazal, poté již byl klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Prosinec 25, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2021 Pokud to zabere, tak super a díky moc. Chápu-li dobře, čistit a mazat mám jen mechanismus za tou ovládací kulisou? Tzn. na konstrukci pod čalouněním vůbec koukat nemusím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 25, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2021 Čistil jsem pouze mechanismus který polohuje, pod čalounění jsem vůbec nezasahoval, možná to pomůže možná ne, otestuj a uvidíš, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.